Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Hukukçu siyasilerden hukukçulara ziyaret

AK Parti’nin hukukçu siyasileri

AK Parti’nin hukukçu siyasileri yeniden göreve seçilerek güven tazeleyen Baro Başkanı Av. Turgay Şahin ile Afyonkarahisar’ın yeni Cumhuriyet Başsavcısı Fatih Karabacak’ı makamlarında ziyaret etti

 

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Afyonkarahisar Milletvekili Av. İbrahim Yurdunuseven’in öncülüğünde AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanlığı Yönetim Kurulu Üyeleri geçtiğimiz günlerde yapılan kongrede güven tazeleyen Baro Başkanı Av. Turgay Şahin ile Afyonkarahisar’ın yeni Cumhuriyet Başsavcısı Fatih Karabacak’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Ziyaretlerde; AK Parti Afyonkarahisar Kadın Kolları Başkanı Av. Ferda Ertürk, İl Başkan Yardımcısı Av. Talha Hüseyin Akkaya, İl Yönetim Kurulu Üyesi Av. Onur Çelik, İl Yönetim Kurulu Üyesi Av. Ömer Dayı ve İl Yönetim Kurulu Üyesi Oğuz Kaçan da hazır bulundu.
ŞAHİN: HUKUKÇU VEKİLLERLE
AVUKATLIK MESLEĞİNE GÜZEL KATKILAR YAPABİLMEYİ UMUYORUZ
Baro Başkanı Av. Turgay Şahin, pandemi nedeniyle genel kurul toplantısını bir yıl ertelemek zorunda kaldıklarını söyledi. Yeni Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte göreve başladıklarını söyleyen Şahin şunları kaydetti: “İlimizin özellikle hukukçu milletvekillerinin ziyaretleri bizi ziyadesiyle memnun ediyor. İnşallah Milletvekillerimizle birlikte bu dönemde avukat meslektaşlarımız ve mesleğimiz için güzel şeyler yapmayı umuyoruz. Avukatlık mesleğinin önündeki engelleri önündeki olumsuzlukları birlikte kaldırabilmeyi düşünüyoruz. Gerçekten mesleğimizin giderek sorunları büyüyor. Mevcut sayımızın artması, iş alanlarının daralması mecliste çoğunluğu olan ve hukukçu milletvekillerinin destek verdiği mesleğimizin sorunlarını biran önce çözmelerini bekliyoruz.”
AVUKAT VEKİL YURDUNUSEVEN’DEN DESTEK BEKLENİYOR
Avukatlık mesleği sorunlarının üstesinden tek başına Afyonkarahisar Barosunun gelemeyeceğini belirten Şahin şunları söyledi: “Tüm hukukçu milletvekillerimiz, Adalet Bakanlığımız, hukuk camiamız yargının en önemli ayağı olan savunma mesleği avukatlığın sorunlarının bu dönemde çözülmesini umuyoruz. Biz Sayın Milletvekilimiz İbrahim Yurdunuseven’in Yargı Reformu Strateji Belgesi’nde avukatlar lehine konulmuş ve gerçekten bizi heyecanlandıran, umut vadeden, hedeflerin hayata geçirilmesi konusunda gayret ve desteklerini bekliyoruz.”
YURDUNUSEVEN: ELİMİZDEN
GELENİ YAPMAYA HAZIRIZ
Avukatlık mesleğinin geleceği için elinden geleni yapacağını dile getiren Yurdunuseven şu ifadeleri kullandı: “Bir avukat olarak Afyonkarahisar Barosu üyesi olmaktan dolayı gurur duyuyorum. Afyon Barosu’nun yeni seçilen yönetim kurulu üyelerine hayırlı olsun dileklerimizi iletiyoruz. Biz de mecliste hukukçu milletvekilleri olarak gerçekten içinde bulunduğumuz avukatlık mesleğinin sorunlarının çözümüne bir katkıda bulunmak amacıyla elimizden ne geliyorsa mecliste yapmaya hazırız. Son dönemlerde Yargı Reform Paketleri’nde barolara gerçekten büyük önem verildi. Baroların katkılarıyla yeni yargı paketleri ortaya çıktı. İnşallah bu paketlerin içerisinde bulunan avukatlık mesleğinin iyileştirmesine yönelik konulara elimizden geldiğince mecliste katkı da bulunmaya çalışacağız.”
BAŞSAVCI KARABACAK’A HAYIRLI OLSUN ZİYARETİNDE
BULUNULDU
AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili İbrahim Yurdunuseven ve beraberindeki AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanlığı Yönetim Kurulu Üyeleri yeni göreve başlayan Cumhuriyet Başsavcısı Fatih Karabacak’ı da makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini iletti.
>> Burcu AYDIN’ın Haberi

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti