İftarda Duygusal Anlar: Biz Bir Aileyiz
Afyonkarahisar Down Sendromlular Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Fatma Mert'in ev sahipliğinde Afyonkarahisar Öğretmenevi'nde iftar yemeği verildi
Afyonkarahisar Down Sendromlular Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Fatma Mert’in ev sahipliğinde gerçekleştirilen iftar yemeğine Afyonkarahisar Valiliği İl Sivil Toplumla İlişkiler Müdürü Abdurrahman Özdilekler, Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Serteser, Afyonkarahisar Yazarlar ve Şairler Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Muharrem Günay, Türkiye Sakatlar Derneği Afyonkarahisar Şube Başkanı Faruk Özkara, Gül Anneler Derneği Onursal Başkanı Halise Saygı ile down sendromlu bireyler ve vatandaşlar katıldı.
“ANNELERİMİZ ÇOK ÖZEL KADINLARIMIZ”
Afyonkarahisar Down Sendromlular Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Fatma Mert, iftarda yaptığı duygusal konuşmada şunları kaydetti:
“Biz kocaman bir aileyiz. Sizinle aynı iftar sofrasında bir arada bulunmaktan çok mutluluk duydum. Bugün 8 Mart Dünya Kadınlar Günü. Anneler Günü’nü, Kadınlar Günü’nü, Babalar Günü’nü bir güne sığdırmayı sevmiyorum.
Her gün Anneler Günü, her gün Babalar Günü. Annelerimiz çok özel kadınlarımız. Çünkü zorlu bir süreç, çocuklarımızı eğitip yetiştirmeye çalışıyorlar. Allah emeklerimizi zayi etmesin.”
Bakmadan Geçme





