Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

İGM Ekim toplantıları başladı – Kocatepe Gazetesi

Bu haberin fotoğrafı yok
İGM Ekim toplantıları başladı

İGM Ekim ayı toplantıları dün başladı. Toplantı gündeminde ki konular tek tek ele alındı

İl Genel Meclisi (İGM) Ekim ayı toplantıları dün başladı. Toplantıda öncelikle gündem dışı konular okutularak rapor hazırlanmak üzere ilgili komisyonlara gönderildi
ÖNCE GÜNDEM
DIŞILAR GÖRÜŞÜLDÜ
Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Ahmet Necdet Sezer (ANS) Uygulama ve Araştırma Hastanesi’nde ki icapcı personel ve hastaları taşımak üzere İl Özel İdaresi’nden bir adet hizmet aracı talep edildi. Gündem dışında olan bu talep gündeme alınıp; Çevre Sağlık, Plan Bütçe ve İdari Hukuk İşleri komisyonlarına gönderildi. 6583 Sayılı 2015 Yılı Merkezi Yönetim Bütçe Kanunu’nun 5. maddesinin 2. fıkrasına göre Maliye Bakanlığı bütçesinden İl Özel İdaresi’nin görev alanına giren hizmetlerde kullanılmak üzere 30 Eylül 2015 tarihli ve 48035 sayılı bakanlık makamının onayı alınarak 7.000.000,00 TL ödenek ile İl Özel İdaresi’nin Ziraat Bankası’nda ki hesabına aktarıldığı bildirildi. Ödeneğin 2015 mali yılı gider bütçesinin hangi tertiplerinde kullanılacağI Plan Bütçe komisyonunda görüşülecek.
KOMİSYONA 2 ÜYE SEÇİLECEK
Gündemin ikinci maddesinde yer alan 47 adet Belediye’nin, imar planlarının hizmet alımı usulü ile revize edilmesi konusunun ilgili komisyonlarda görüşülmesine oybirliği ile karar verildi. İl Milli Eğitim Danışma komisyonunda görev yapmak üzere İl Genel Meclisi’nce seçilecek iki üye Eğitim Gençlik Spor komisyonunda belirlenecek.
HALI SAHA TALEBİ VAR
Dazkırı ilçesi’nin Yüreğil Köyü sınırlarında mülkiyeti İl Özel İdaresi’ne ait tapunun 180 ada, 1 numaralı parselde arsa vasıflı taşınmazın, Dazkırı Köylere Hizmet Götürme Birliği Başkanlığı’nın halı saha yapımı için tahsis talebi; Plan Bütçe, İdari Hukuk İşleri ve İmar Bayındırlık komisyonlarında görüşülecek.
İMAR PLANLARI
DÜZELTİLEREK ONAYLANDI
Dinar ilçesine bağlı Gençali Köyü’nde yer alan tapusunda Uzundere mevkii, 1139, 1141, 1163 ve 1168 parsel numaraları ile kayıtlı mülkiyeti Akoba Enerji Ltd Şirketine ait 1144, 1145 ve 1146 parsel numaraları ile kayıtlı mülkiyeti Aygan Enerji Ltd Şirketine ait toplam 146.100.00 metrekarelik taşınmazlar üzerine Yenilenebilir Enerji Kaynaklarına Dayalı Üretim Tesis Alanı amaçlı hazırlanan 3 paftadan ibaret 1/1000 ölçekli uygulama imar planlarının düzeltilerek onaylanmasını uygun gören komisyon raporları kabul edildi. Meclisin Ekim ayı toplantılarının ikinci birleşimi bugün yapılacak. >> Burcu AYDIN’ın haberi

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti