Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

İGM’de 2020 bütçe maratonu başladı

İGM Kasım ayı toplantıları

İGM Kasım ayı toplantıları dün başladı. 2020 Mali Yılı Bütçesinin hazırlanacağı Kasım ayı toplantıları 20 gün sürecek

İl Genel Meclisi (İGM) Kasım ayı toplantılarının birinci birleşimi dün Meclis Başkanı Burhanettin Çoban’ın Başkanlığında Meclis Toplantı Salonunda yapıldı.
ÖNCE GÜNDEM DIŞI KONULAR ELE ALINDI
Açılış ve yoklamadan sonra gündem dışı dört konu okutularak rapor hazırlanması için ilgili komisyonlara gönderildi. Meclis Başkanı Burhanettin Çoban, 2019-2024 dönemi için Afyonkarahisar’ın 18 ilçesinden seçilen meclis üyeleri olarak 20 gün süreli Kasım ayı toplantılarında ilk kez bütçe yapacaklarını dile getirdi. Çoban, yapılacak yatırım programlarının hem Afyonkarahisar’a hem de Türkiye’ye hayırlı olmasını diledi. İl Özel İdaresi 2020 Yılı Kurumsal Performans Programı görüşülmek üzere tüm komisyonlara oybirliği ile gönderildi. Gündemin 3. maddesinde yer alan 2020 Mali Yılı Bütçesi de tüm komisyonlarda görüşüldükten sonra oylanmak üzere Meclise gelecek.
İKİNCİ TOPLANTI BUGÜN
Evciler Okul Bakım Onarım Harcama kalemindeki ödenekten kalan 30 bin TL’nin Evciler İlçe Halk Eğitim Merkez binasının Dış Cephe Sıvası ve dış cephe boyasında kullanım talebi ilgili komisyonlarda görüşülecek. Sandıklı Koçhisar köyü okul yapımı için tahsis edilen ödenekle ihale bedeli arasındaki fark olan ödeneğin temin edilmesi durumunda yer teslimi yapılma konusu önce komisyonlarda değerlendirilecek. Kasım ayı 2. toplantısı bugün sabah Mecliste gerçekleştirilecek. >> Burcu AYDIN’ın Haberi

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti