Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

İGM’de raporlar karara bağlandı

İGM Haziran ayı 3.

İGM Haziran ayı 3. toplantısında gündemde yer alan konularla ilgili ihtisas komisyonlarının hazırladığı raporlar karara bağlandı

 

İl Genel Meclisi’nin (İGM) Haziran ayı 3. toplantısı dün Meclis Başkanı Burhanettin Çoban’ın Başkanlığında yapıldı. Meclis üyeleri bugün sabah 4. birleşim için toplanacak.
KOÇBEYLİ KÖYÜNDE İMAR PLAN DEĞİŞİKLİK TALEBİ REDDEDİLDİ
Toplantı gündem dışı bir talebin okutulup rapor hazırlanması için ilgili komisyonlara gönderilmesiyle başladı. Şuhut ilçesine bağlı Balçıkhisar köyünde mülkiyeti İdare’ye ait olan 142 ada, 2 parsel numaralı 116,03 metrekare yüzölçümlü taşınmaza çocuk parkı yapılması amacıyla Köy Muhtarlığı’nın 25 yıl süreli tahsis talebi önce komisyonlarda değerlendirilecek. Toplantı gündemin 17. maddesinin görüşülmesiyle devam etti. Başmakçı ilçesine bağlı Yaka Köyünde bulunan çok amaçlı kapalı alan için yapılması planlanan wc, depo ve arsanın etrafının telle kapatılması için ödenek aktarılması oybiriğiyle kabul edildi. Çay ilçesine bağlı Koçbeyli köyünde yer alan 255 ada, 7 parsel numarası ile kayıtlı mülkiyeti Yusuf Gümüş’e ait 530,00 metrekarelik taşınmazın kuzeyinde kalan imar yolunun imar planı değişikliğini uygun görmeyen aynı yöndeki komisyon raporları oybirliğiyle kabul edildi.
BETON PARKE YAPIMINA
ÖDENEK AKTARILACAK
Çay ilçesine bağlı Akkonak Köyünde yer alan, 3 bin 474 parsel numarası ile kayıtlı mülkiyeti Sadık Yaşar Yılmaz’a ait 315,00 metrekarlik taşınmazın, mevcut imar planındaki yapı nizamının ayrık nizam olan durumunun, bitişik nizam olarak değiştirilmesini uygun görmeyen komisyo raporları oybirliğiyle kabul edildi. 2021 Yılı Yatırım Programında Köprü ve Kutu Menfez yatırımı bulunmadığından dolayı Muhtelif Sanat Yapıları harcama kaleminde bulunan ödenek ile Asfalt ve Astar Nakil İşi harcama kaleminde bulunan ödeneklerin, Beton Parke Bordür Yapımı harcama kalemine aktarılmasına karar verildi.
YEDİ KİLOMETRE YOLA
BETON PARKE DÖŞENECEK
2021 Yılı Asfalt Programı içerisine Şuhut ilçesi Akyuva Baraj Yolu 5 kilometre, Sinanpaşa ilçesi Baraj Yolu 5 kilometre ve Sinanpaşa’nın Gezler köyü 2 kilometre sathi kaplama asfalt yapılması yerine kilitli parke taşı ile döşeme yapılması oybirliği ile kabul edildi. Hocalar ilçesine bağlı Yeşilhisar köyünde bulunan, mülkiyeti İl Özel İdaresine ait, 255 ada 124 parsel numaralı, 9.362,04 metrekare yüzölçümlü taşınmaza, pazar yeri yapılmak amacıyla, Yeşilhisar Köy Tüzel Kişiliği adına tahsisine karar verildi. >> Burcu AYDIN’ın Haberi

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti