Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

İki Fen Lisesi Arasında Okul Ortaklığı Başladı

Zonguldak-Devrek Sabahat-Cemil Ulupınar Fen Lisesi, İl Milli Eğitim Müdürü Miraç Sünnetci’yi ziyaret etti

Zonguldak-Devrek Sabahat-Cemil Ulupınar Fen

Milli Eğitim Bakanlığı Ortaöğretim Genel Müdürlüğü tarafından, okullar arasındaki farklılıkların azaltılarak fırsat eşitliğinin sağlanması kapsamında okullar arasındaki işbirliği ve destekle eğitim öğretim sürecine katkı sağlamak, üreten ve paylaşan dinamik okullar anlayışını geliştirmek, öğrenciler arasında bilgi, kültür, sevgi, saygı, sosyal sorumluluk, yardımlaşma, dayanışma gibi konuları paylaşmak ve geliştirmek amacıyla “Okul Ortaklığı Programı” başlatıldı.

Proje kapsamda Afyonkarahisar’ı ziyaret eden Zonguldak-Devrek Sabahat-Cemil Ulupınar Fen Lisesi idareci, öğretmen ve öğrencileri proje ortağı olan Afyonkarahisar Süleyman Demirel Fen Lisesi idareci, öğretmen ve öğrencileri ile birlikte İl Milli Eğitim Müdürü Miraç Sünnetci’yi ziyaret ettiler.

İki Fen Lisesi Arasında Okul Ortaklığı Başladı

Şube Müdürü Hayati Duman’ın eşlik ettiği ziyarette Sünnetci, misafir öğrencileri ile Afyonkarahisar’ın kültürel ve doğal güzellikleri üzerine sohbet ederek küçük hediyeler takdim etti. Sabahat-Cemil Ulupınar Fen Lisesi öğrencileri de Menşe İşaretli Devrek Bastonunu Sünnetci’ye hediye ettiler.

Ziyaret, hatıra fotoğrafı çekiminin ardından sona erdi.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti