Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“İlk silahı onlar çekti” – Kocatepe Gazetesi

Bu haberin fotoğrafı yok
"İlk silahı onlar çekti"

Afyonkarahisar’da geçen hafta meydana gelen minibüsçü-özel halk otobüsçü kavgasında yaralanan Gökhan Savruk, farklı iddiaları gündeme getirdi

Anıtpark önünde minibüsçü ve özel halk otobüsçüler arasında çıkan silahlı kavgada yaralanan ve 45 günlük ‘iş göremez’ raporu alan minibüs şoförü Gökhan Savruk, farklı iddiaları gündeme getirdi. Savruk, “Olay yerinde 4 kişi yaralanmıştır. Bir tanesi ben, bir tanesi Enver Savruk, bir tanesi Nuri Yeşilçayır, bir tanesi Ferdi Yeşilçayır” dedi.
“BİR ARKADAŞIMIZI DÖVDÜLER”
25 Ekim’in gündüz saatlerinde gerginliğin başladığına dikkat çeken Gökhan Savruk, “Bu olay akşama doğru Maliye kavşağında 20 kişi, Bilal Oğur isimli şoförü dövüp bizi tahrik ettiler. Biz de bu olayın ardından ANS kampüsü cebine geldik, protesto amacıyla otobüsleri ANS cebine koymadık. Galip Şanlı bizi Anıtpark önüne kendisi çağırdı. İlk silahı çeken onlardır. Ben ve biladerim onların kurşunuyla yaralandı. Onların silahları kayıp. Benim biladerimin silahı şu anda emniyette, teslim edildi. Benim biladerim önceki akşam 9 sıralarında Emniyet’i arayarak teslim olmuştur. Kendi telefonuyla arayıp kendisi teslim olmuştur. Olay yerinde 14 boş kovan bulundu” diye konuştu.
“SAVCILIĞA DELİLLERİ
SUNACAĞIZ”
Kendisinin maddi durumunun yerinde olmadığını hatırlatan Savruk, “Biz ekmeğini savunan kişileriz. Ben 45 gün yatak istiharati aldım. Çoluğum çocuğum aç. Benim mağduriyetimin giderilmesini istiyorum. Ben istirahatimden sonra bu işin peşini bırakmayacağım. Biz savcılığa tüm delilleri sunacağız” ifadelerini kullandı. (Kocatepe Haber Merkezi)

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti