Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

İlk ziyaret İspanya’da gerçekleştirildi – Kocatepe Gazetesi

Bu haberin fotoğrafı yok
İlk ziyaret İspanya'da gerçekleştirildi

İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nün koordinatörlüğünü yaptığı “ICAVE-Mesleki Eğitimin Yönetimsel Yeterliliklerinin Artırılmasına Yönelik AB Farkındalığının Oluşturulması” isimli Leonardo Da Vinci-VETPRO projesi kapsamında, oluşturulan heyet İspanya’nın Valensiya şehrinde ziyaretlerde bulundu

İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı İbrahim Çakal, İl Milli Eğitim Şube Müdürü A. Fevzi Özdemir ile İl Milli Eğitim Müdürlüğü personelinden Projeler Koordinasyon Ekip Koordinatörü Ercan Akar, Projeler Koordinasyon Ekibinden Osman Sütpınar, tekniker Bekir Ürey, Afyonkarahisar Belediyesi Belediye Başkan Yardımcısı Ziya Arı, Afyonkarahisar Teknik Lise ve Endüstri Meslek Lisesi Müdürü Erol Avcıoğlu, Gazi Teknik Lise ve Endüstri Meslek Lisesi Tesisat Teknolojileri ve İklimlendirme Alanı Alan Şefi İbrahim Ethem Esenoğlu, Kocaeli İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Hayati Aydın, Yalova İl Milli Eğitim Şube Müdürü Hüseyin Nergiz, Şanlıurfa İl Milli Eğitim Şube Müdürü Murat Süngü, Çanakkale Teknik Lise ve Endüstri Meslek Lisesi Müdürü Haki Yavuz, Trabzon Endüstri Meslek Lisesi Müdürü Orhan Genç’den oluşan ekip, projenin ilk hareketliliğini gerçekleştirmek üzere 19-26 Şubat 2012 tarihleri arasında İspanya’nın Valensiya şehrinde çalışma ziyaretlerinde bulundular.
İspanya’da bulunulan süre içerisinde Valensiya Eğitim ve İstihdam Bölge Müdürlüğü niteliğindeki “Consellaria De Educacion, Formacion Y Empleo” kurumuna, “Collegio Juan Comenius” Eğitim kurumuna ve Özel Mesleki Eğitim kurumu olan “Instituto Inter” kurumuna 3 ayrı çalışma ziyareti gerçekleştirildi.
Ziyaretlerde İspanya Eğitim Sistemi, özellikle Mesleki Eğitim Sisteminin yapısı ve işleyişi ile okulların yönetimi hakkında detaylı bilgiler alındı. Aynı zamanda adı geçen eğitim kurumlarında eğitim-öğretim sırasında sınıf ve atölyelerdeki çalışmalar da gözlemlendi. Projenin 2. ziyareti 11-18 Mart 2012 tarihleri arasında İtalya’nın Rimini şehrine yapılacak. (Kocatepe)

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti