Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“İlker Başbuğ’u ziyaret edelim” – Kocatepe Gazetesi

Bu haberin fotoğrafı yok
“İlker Başbuğ’u ziyaret edelim”

Eski milletvekili Gaffar Yakın, Afyonkarahisarlı Emekli Orgeneral İlker Başbuğ’un ziyaret edilmesi gerektiğini, bunun vicdani bir sorumluluk olduğunu söyledi

1999 seçimlerinde Demokratik Sol Parti’den milletvekili seçilen Gaffar Yakın, Eski Genelkurmay Başkanı Emekli Orgeneral İlker Başbuğ’un Silivri’de ziyaret edilmesi gerektiğini söyledi. Yakın, İlker Başbuğ’un Afyonkarahisarlı olduğunu hatırlatarak “Sayın Başbuğ, Afyonlu olduğunu tüm hayatı boyunca hiç unutmamış ve ikbal günlerinde de Genelkurmay Başkanı olarak memleketini ziyaret etmiş, hemşehrileri ile kucaklaşmıştır” dedi.
AFYON’A GELDİĞİNDE KİMLER VARDI?
Başbuğ’un sıkıntılı günler geçirdiğini belirten Yakın, “Genelkurmay Başkanı olarak Afyonkarahisar’a geldiğinde kimler vardı? Bugün Başbuğ’un sıkıntılı gününde ziyaret etmek, vicdani sorumluluğumuzdur” diye konuştu. Ziyaret usulü hakkında da değerlendirmede bulunan Yakın, “Ziyareti koordine etme mesuliyeti en başta tüm Afyon halkını temsil etme konumunda olan Sayın Belediye Başkanımıza düşer” ifadelerini kullandı.
SİVİL TOPLUM ÖNCÜLÜK
EDEBİLİR
Eski milletvekili Gaffar Yakın şöyle devam etti:
“Eğer Belediye Başkanımız böyle bir inisiyatif almak istemezse, bu ziyaret hiçbir siyasi parti ve kuruluşa mâl edilmemesi gerektiği için sivil toplum kuruluşlarımızın bu ziyarete öncülük etmesi daha uygun olur. Vefakâr ve mert Afyonlulara yakışan davranış, Afyonlu olduğunu hiç unutmayan bu güzide hemşehrimizi sıkıntılı zamanında ziyaret etmektir.” (Kocatepe Haber Merkezi)