Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

İnsan Hakları Kurulu’na başvuru yolları anlatılacak

Bu haberin fotoğrafı yok
İnsan Hakları Kurulu'na başvuru yolları anlatılacak

İl İnsan Hakları Kurulu Ekim ayı toplantısı Vali Yardımcısı Akgün Corav Başkanlığı’nda yapıldı. Toplantıda 10 Aralık Dünya İnsan Hakları Günü kutlamaları kapsamında vatandaşların kurula başvuru yolları hakkında bilgilendirilmesine karar verildi

TALEP VE Ş İKAYETLER
DEĞERLENDİRİLDİ
Kurul üyelerinin katılım ile Valilik toplantı salonunda gerçekleştirilen toplantıda, açılış konuşmasını Vali Yardımcısı Akgün Corav yaptı. Toplantıda gündem gereği kamu kurum ve kuruluşlarında bulunan İnsan Hakları Başvuru kutusundan çıkan insan haklarına ilişkin talep ve şikâyet notu kurul tarafından değerlendirilerek mevzuat çerçevesinde yapılması gerekli görülen talebin yerine getirilmesi için ilgili kuruluşa gönderilmesine karar verildi.
FAALİYETLER KONUŞULDU
Öte yandan 10 Aralık Dünya İnsan Hakları Günü kutlamaları kapsamında Dünya İnsan Hakları Günü’nün kamuoyunda bilinilirliğini arttırabilmek, ve kurula başvuru yollarının neler olduğu, hangi konularda başvuru yapılabileceği gibi konularda vatandaşları bilgilendirebilmek için kurul tarafından yapılabilecek aktivite ve faaliyetler hakkında kurul üyeleri arasında fikir alışverişinde bulunuldu. (Kocatepe Haber Merkezi)

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti