Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“İşe Giriş Tarihi Sigorta Başlangıcı Kabul Edilmeli”

Afyonkarahisar Staj ve Çıraklık Sigortası Mağdurları Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Fatih Babayiğit, İstanbul Kartal’daki mitingte konuştu. Babayiğit, “1999 yılı öncesi EYT’den faydalanamayan birçok mağdur olarak e-devlette görünen iki girişin tek olmasını, 4-A tescil görünen ilk işe giriş tarihinin sigorta başlangıcı kabul edilmesini talep ediyoruz” dedi

Afyonkarahisar Staj ve Çıraklık

Staj ve Çıraklık Sigortası Mağdurları Federasyonu öncülüğünde 25 dernek İstanbul Kartal’da staj ve çıraklık sigortası mağdurları için miting düzenlendi. Mitinge Afyonkarahisar Staj ve Çıraklık Sigortası Mağdurları Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği yönetimi ve üyeleri de katıldılar. Mitingte Federasyon Başkanı Sosyal Güvenlik Uzmanı Murat Bal ve tüm Dernek Başkanları söz alarak mağduriyetlerini dile getirdiler.

Afyonkarahisar Dernek Başkanı Fatih Babayiğit miting konuşmasında şunları kaydetti:

“Bu mağduriyetin en kısa zamanda bitmesi gerekmektedir. Zaferin başkenti olan Afyonkarahisar’a İstanbul, Kartal’dan selamlarımızı iletiyoruz. Hak ve hukuk arayışında dernek ve federasyon olarak ne gerekirse yapılacağından kimsenin şüphesi olmasın. 1999 yılı öncesi EYT’den faydalanamayan birçok mağdur olarak e-devlette görünen iki girişin tek olmasını, 4-A tescil görünen ilk işe giriş tarihinin sigorta başlangıcı kabul edilmesini talep ediyoruz.”

Ise giris tarihi sigorta baslangici kabul edilmeli (3)

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti