Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

İsmail Yüksek Ne Kadar Maaş Alıyor?

Milli Takım’ın başarısının ardından İsmail Yüksek’in gösterdiği performans karşısında ne kadar maaş aldığı merak edilmeye başlandı.

Milli Takım’ın başarısının ardından

Türk millî futbolcu olan İsmail Yüksek, Süper Lig takımı Fenerbahçe’de forma giymektedir. Son zamanlarda en çok araştırılanlar listesinde yer alan soru İsmail Yüksek ne kadar maaş alıyor? Sorusunu sizler için araştırdık…

İSMAİL YÜKSEK KİMDİR?

İsmail Yüksek (d. 26 Ocak 1999, Bursa) ön libero mevkiinde oynayan Türk millî futbolcudur. Süper Lig takımlarından Fenerbahçe’de forma giymektedir.

Kulüp kariyeri

Gölcükspor

İsmail Yüksek, 28 Ağustos 2018 tarihinde ilk profesyonel sözleşmesini 3. lig takımı Gölcükspor ile yaptı. 3 yıllık bir anlaşma imzaladı. Bu takımda 2018-2019 sezonunda 22 lig ve maçına çıktı, 1 gol ve 2 asist kaydetti. 1 kez de Türkiye Kupası maçında forma giydi. 2019-2020 sezonunda ise 27 lig maçına çıktı ve 8 gol ve 1 asist performansı ile dikkatleri üzerine çekti.

İSMAİL YÜKSEK NE KADAR MAAŞ ALIYOR?

Süper Lig takımı olan Fenerbahçe oyuncusu İsmail Yüksek 48 kat zamla 4.5 yıl Fenerbahçe’de oynamak için imza attı. Oyuncunun maaşı artarken sözleşmesi 2027 yılına kadar uzatıldı. Türk millî futbolcu olan İsmail Yüksek 4.8 Milyon Euro2a yükseltti.