Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

İşte Afyon Belediyesi’ndeki yeni görevlendirmeler

Afyonkarahisar Belediye Başkanlığı görevini devralan CHP’li Brcu Köksal kendi ekibini Belediye görevlendirmeye başladı

Afyonkarahisar Belediye Başkanlığı görevini

CHP Afyonkarahisar Milletvekili iken Belediye Başkan adayı olan ve 31 Mart günü yapılan yerel seçimlerde Afyonkarahisar Belediye Başkanı seçilen Av. Burcu Köksal, Afyonkarahisar Belediyesi’nde kendi ekibini görevlendirmeye başladı.

BELEDİYE BAŞKAN YARDIMCISI VE ÖZEL KALEM MÜDÜRÜ BELLİ OLDU

Afyonkarahisar Belediyesi’nin yeni Belediye Başkan Yardımcısı olarak atanan Ömer Yıldız bu sabah Belediye’deki yeni görevine başladı. Ömer Yıldız Sultandağı ilçesinin Dereçine Belediyesi’nde geçen dönem CHP’den seçilerek 2 dönem Dereçine Belde Belediye Başkanlığı görevinde bulunmuştu.

afyon-belediyesinde yeni görevlendirmeler-omer-yildiz

Ömer Yıldız 1968 Yılında doğdu. Denizli Eğitim Yüksek Okulunu bitirdikten sonra öğretmenlik yaptı. İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürlüğü ve Okul Müdürlüğü gibi yöneticilik görevlerinde bulundu. Tarımsal amaçlı kooperatiflerde başkanlık ve yöneticilik yaptı. Evli ve iki çocuk babasıdır.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Afyonkarahisar Belediyesi Özel Kalem Müdürlüğü’ne ise Şehriban Öncel atandı. Şehriban Öncel’in yarın görevini devralacağı öğrenildi. Şehriban Öncel Milletvekilliği döneminde de Burcu Köksal’ın özel danışmanlığını yapıyordu.

 

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti