Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

İstikrar, işletmelere yaradı – Kocatepe Gazetesi

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili
İstikrar, işletmelere yaradı

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Ali Özkaya, Emek Mermer İşletmesi’ni ziyaret etti. Emek Mermer’de işletmeci Salim Çelebi ve yöneticiler tarafından karşılanan Milletvekili Özkaya, vardiya değişiminde Emek Mermer işçileri ile sohbet etti.
 Özkaya ekonomiye ve hükümete duyulan güven ile işletmelerin büyüme ve gelişme içinde olduğunu belirterek, “İşletmelerin büyüme ve gelişme içinde olduğunu görmek büyük mutluluktur. Bunun en büyük nedeni ekonomik altyapıya ve hükümete duyulan güvendir elhamdülillah. İşletmeler ve insanlar bu güvene bakarak büyüyor ve yatırımlarına hız vererek borçlanıyorlar” diye konuştu.
Mermer çalışanlarının yıpranma ile ilgili sıkıntılarını Başbakanlığa taşıyacağız diyen Özkaya, “İşçi kardeşlerimizin yıpranma ile ilgili talepleri var bunları Çalışma, Maliye ve Başbakanlıktaki arkadaşlara ve bakanlarımıza Başbakanımıza ileteceğim ve takipçisi olacağız inşallah” dedi.
İscehisar’da yapılan yatırımlara da değinen Özkaya, Organize Sanayi Bölgesi’nde yapılacak tasarım merkezi ile mermerin kalitesi ve pazarının büyüyeceğini hatırlatarak, tam teşekküllü hastanenin çalışmalarında sona gelindiğini, çevre yolu, viyadük kavşak çalışmalarının devam ettiğini belirtti. İscehisar da mimarisi ve projesi ile mükemmel bir hükümet konağı yapılacağının müjdesini de veren Özkaya, “Devletimiz, milletimiz için çalışmalarını aralıksız sürdürecektir” ifadelerini kullandı.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti