İtalya Basını Kötü Haberi Duyurdu: Milli Takımda Kenan Yıldız Şoku Yaşanıyor!
2026 Dünya Kupası öncesinde İtalya basınında Kenan Yıldız ile ilgili çıkan haberler üzdü. İşte detaylar…
Futbol severlerin iple çektiği 2026 Dünya Kupası’nın başlamasına sayılı günler kaldı. A Milli Futbol takımımızın da mücadele edeceği 2026 Dünya Kupası maçları öncesinde İtalya basını yıldız futbolcumuz Kenan Yıldız ile ilgili yaşanan son dakika gelişmesini paylaştı.
La Gazzetta dello Sport’ta Philip Cornacchia’nın haberinde Kenan Yıldız ile ilgili gelişme paylaşıldı. Haberde; geçtiğimiz Perşembe günü yapılan antrenmanda Kenan Yıldız’ın baldırlarında rahatsızlık hissetmesi üzerine sağlık kontrollerinden geçirildiği belirtilirken, yapılan kontrollerde sonuçların beklenenden kötü çıkması takımı ve taraftarlarını üzdü. Juventus’un Torino derbisinde ünlü futbolcu forma giyemeyecek.
2026 Dünya Kupası ilk maçı 14 Haziran’da Avustralya ile oynanacak. Zorlu maç öncesinde A Milli Futbol Takımı teknik direktörü Vincenzo Montella'nın Kenan Yıldız’dan gelecek haberleri beklemeye başladığı dile getirildi. Yıldız’ın bu maça yetişip yetişmeyeceği ise şuan için bilinmiyor.
Bakmadan Geçme
