Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

İttifak adayları sorunları dinledi – Kocatepe Gazetesi

Bu haberin fotoğrafı yok
İttifak adayları sorunları dinledi

Milli İttifak Saadet Partisi Afyonkarahisar Milletvekili Adayları seçim çalışmaları kapsamında Hocalar ve Kızılören ilçelerini ziyaret ettiler. Milli İttifak adayları, vatandaşların sorunlarını dinlediler

Milli İttifak Saadet Partisi Afyonkarahisar Milletvekili Adaylarından Halit Kuş, Süleyman Çağlar, Bekir Daldal, Mehmet Akkoyun, BBP İl Başkanı Cemil Çoker, Saadet İl Başkan vekili İsmail Hakkı Yılmaz ve ilçe Başkanı beraberindeki heyet ile seçim çalışmalarına çerçevesinde Hocalar, Kızılören ve Yeşilhisar’ı ziyaret ettiler.
Vatandaşların istek ve taleplerini dinleyen Milli İttifak Milletvekili adayları, “Siz hiç Saadet Partisi’nden Milli İttifaktan başka yerli üretim, milli üretim diyen bir parti duydunuz mu? Duyamazsınız. Çünkü hepsi IMF’cidir. IMF’ye sormadan bırakın ağır sanayi hamlesi yapmayı, bırakın fabrika kurmayı, tek bir çivi bile çakamazlar. Oysa üretmeyen bir ekonomi işsizliğe çare olamaz. Ülkeye refah getiremez. İşçiye, çiftçiye, emekliye hak ettiği ücreti ödeyemez. Çevrenize bir bakın. Caddeler, sokaklar, yollar bizim, ama otomobiller yabancı. Semalar bizim, havaalanları bizim ama uçaklar yabancı. Denizler bizim, limanlar bizim ama gemiler yabancı. Dünyanın en büyük ordusuna sahibiz. Ordu bizim, asker bizim ama elindeki silah, altındaki tank, kullandığı jet yabancı. Alışveriş merkezlerinin yüzde 60’ı, bankalarımızın yüzde 70’i yabancı.
Öte yandan Milli İttifak Saadet Partisi Afyonkarahisar Milletvekili Adayı Yaşar Karakaya, Saadet Partisi Dinar İlçe Başkanı Mehmet Çapan ve beraberindeki ziyaret heyetiyle seçim çalışmaları kapsamında Çölovası, Okçular, Kadılar, Ergenli, Alparslan, Karabedir, Akçaköy’ü ziyaret ettiler. (Kocatepe Haber Merkezi)

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti