Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

İYİ Parti Heyetinden Başkan Köksal’a Tam Destek

İYİ Parti heyeti Afyonkarahisar Belediye Başkanı Av. Burcu Köksal’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. İYİ Partililer Başkan Köksal’a, Afyonkarahisar’a hizmet noktasında parti olarak her türlü desteği vereceklerini ifade ettiler

İYİ Parti heyeti Afyonkarahisar

31 Mart yerel seçiminde göreve seçilen Afyonkarahisar Belediye Başkanı Av. Burcu Köksal’a İYİ Parti heyeti tarafından hayırlı olsun ziyaretinde bulunuldu. Ziyarette; İYİ Parti Hukuk ve Seçim İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı, Afyonkarahisar Milletvekili Av. Hakan Şeref Olgun, İYİ Parti İl Başkanı Muhammet Mısırlıoğlu, İl Yönetim Kurulu Üyeleri, Merkez İlçe Başkanı İzzet Köken, İl Genel Meclisi Üyeleri, Çay Belediye Başkanı Yaşar Kemal Kantartopu ziyarette hazır bulundular.

İYİ Parti Heyetinden Başkan Köksal’a Tam Destek

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Köksal, “Afyonkarahisar’ı istişareyle hep birlikte yöneteceğiz. Daha güzel bir Afyon için elimizi taşın altına koyacağız.” dedi. Köksal, İYİ Parti kurultayının hayırlara vesile olmasını diledi. İYİ Parti Hukuk ve Seçim İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Afyonkarahisar Milletvekili Av. Şeref Olgun, ziyarette yaptığı konuşmada şunları kaydeti: “Sayın Başkanım seçim başarınızı kutluyor, görevinizde başarılar diliyoruz. Afyonkarahisar’ın değişime ihtiyacı vardı. Bu sizin elinizde oldu. Başarılı olacağınıza inanıyoruz. Artık zaman Afyon’ hizmet etme zamanı. Biz her zaman bize düşen bir şey olursa sizin yanınızdayız, Afyonkarahisar’ın yanındayız. Tekrar hayırlı uğurlu olsun, başarılar dilerim.” İYİ Parti İl Başkanı Muhammet Mısırlıoğlu, Afyonkarahisar’ın kadın eliyle yönetilecek olmasının olumlu bir değişim olduğunu belirtti. Başkan Mısırlıoğlu, “Halkımızın yüksek beklentilerine karşı Belediye Başkanımız Burcu Köksal’ın, başarılı olacağına güveniyoruz. Toplumumuz büyük bir destekle sizi bu makama getirdi. Sizin başarılı olacağınıza inanıyoruz. Şehre hizmet noktasında parti olarak her türlü desteği vereceğiz.” ifadelerini kullandı.

İYİ Parti Heyetinden Başkan Köksal’a Tam Destek

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti