Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“İYİ Parti’de siyaset yapmak cesaret ister”

İYİ Parti Teşkilatlardan Sorumlu

İYİ Parti Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Koray Aydın, “İYİ Parti de siyaset yapmak cesaret ister” dedi

 

İYİ Parti’nin kuruluş yıl dönümü programı için Afyonkarahisar’a gelen Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Koray Aydın partililerle kahvaltıda bir araya geldi. Jura Otel’de düzenlenen programda; İYİ Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Muhammed Mısırlıoğlu başta olmak üzere partinin yönetim kurulu üyeleri hazır bulundu.
“İYİ PARTİYE HALKIN İLGİSİ ARTIYOR”
İYİ Parti İl Başkanı Muhammed Mısırlıoğlu, partinin kuruluş yıldönümünün coşkulu bir programla kutlandığını kaydetti. Mısırlıoğlu, “Partimizin kuruluşunun 4. yıldönümü nedeniyle düzenlediğimiz programda bizi yalnız bırakmadıkları için Afyonkarahisar halkına teşekkür ederim. Sözkonusu programad partimize katılan 500 üyeye rozet taktık. Halkımızın partimize olan ilgisi her gecen gün daha da artıyor.” dedi.
“CESUR İNSANLARLA BİR ARAYA GELDİK”
İYİ Parti Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Koray Aydın, partinin kuruluş yıldönümü programına emeği geçen Afyonkarahisar teşkilatına teşekkür etti. Aydın şöyle konuştu: “Partimizin Afyonkarahisar il teşkilatına çoskulu yıldönümü programı için teşekkür ederim. Parti yönetimimizle bir arada olabilmek için Ankara’ya dönmedim. İYİ Partide siyaset yapmak cesaret ister. Cesur insanlarla bir araya geldik.” >> Burcu AYDIN’ın Haberi

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti