Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

İYİ Parti’den MHP’ye: “Büyü de gel”

İYİ Parti Afyonkarahisar İl

İYİ Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Muhammet Mısırlıoğlu düzenlediği basın toplantısında MHP il Başkanı Mehmet Kocacan ile Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek’i sert ifadelerle eleştirdi.

“MHP’nin figüranlığı kabul etmiş İl Başkanının sataşmalarına” cevap verdiğini belirten İYİ Parti İl Başkanı Muhammet Mısırlıoğlu, “İşi gücü bırakmış, zırvalıyor beyefendi… Neymiş efendim, eski defterleri açacakmış, işçilerin benden alacağı varmış bilmem ne… Boş boş konuşacağına iddia ettiklerini kanıtla. Kimin alacağı varsa kanıtlamayan namerttir. Benim 30 yıldan fazla ticari hayatım var. Sen kim oluyorsun da beni boş ithamlarda bulunarak karalamaya çalışıyorsun? Rüzgara karşı tükürüyorsun Kocacan! Rüzgara karşı tüküren kendi yüzüne tükürür! Bunların hesabını senden tek tek soracağım. Hesaplaşacağız… Kendinizi dev aynasında değil boy aynasında görün, bakalım kaç karışsınız. Ülkenin demokrasi çarkı sizin sayenizde dönüyor sanıyorsunuz ama iktidarın gölgesinde kaybolduğunuzun farkında bile değilsiniz. Yok hükmündesiniz işte kabul edin…” dedi.

İYİ Parti İl Başkanı Kocacan sert sözlerini şöyle sürdürdü:

“Partinizde kendini benim muhatabım olarak görme gafletine düşen bostan korkuluğuna da siyasi adap öğretin. Aklı sıra bize sorular soruyor. Hepsi cevabını bildiği sorular aslında ama polemik yaratacak, adından söz ettirecek ya laf olsun diye konuşuyor işte… Cemal Toptancı dediğin şahıs, iddiaları yüzünden yargı önünde hesap veriyor. Sen de bana bir şey olmaz diye hariçten gazel okuyorsan kendini mahkemelerde bulursun ona göre… Bizi vatanseverliğimizle sınayacak son merci sizsiniz bu ülkede. Biz bostanları sökeli çok oldu, Mayıs ayında tekrar dikeceğiz Allah’ın izniyle… Büyü de gel, öğren de gel… Siyaseti yanlış saflarda öğreniyorsunuz, siyasi arena boş konuşma yeri değildir. Herkes konuştuğunun arkasında duracak, herkes iddiasını kanıtlayacak…

BELEDİYE İŞÇİSİNE HAKSIZLIK YAPILIYOR

Belediye Başkanı Mehmet Zeybek’e de sert ifadelerle yüklenen İYİ Parti İl Başkanı Mısırlıoğlu şunları söyledi:

“En düşük belediye personeli maaşı 11.150 TL olacak diyen Başkan, işin aslını astarını anlatmamış meğer… Belediye’de en düşük maaş şuan 10.800 TL civarında. En yüksek maaş da 11.375 TL. Anlatılan rakamlar tam olarak gerçekleştirilememiş üstelik zam verirken de bazı haklar personelden geri alınmış…  Bakın Başkan o zammı nasıl yapmış… Belediye personeli eskiden yılda bir kez 1 maaş ikramiye alıyordu. Onu kaldırıp ikramiyeyi 12 aya bölmüşler. Günlük yemek ücreti alan personel onu da artık maaşının içinde alacak. Bu ne perhiz, bu ne lahana turşusu…

Çalışanları üzerinden şov yapan, maaşlara en yüksek zammı Afyon Belediyesi yaptı diye övünen başkana sormak istiyorum şimdi. Kamuoyunu böyle kelime oyunları ile yanıltmak size yakışıyor mu? Göz göre göre bu uygulamayı yaparken çalışanlarınızın yüzüne nasıl bakıyorsunuz? Verdiğiniz sözde zamdan önce ekstra yemek ücreti ve ikramiye alan personelinize zam kisvesi altında haksızlık yapmaya utanmıyor musunuz?”

HABERİN DETAYLARI YARIN GAZETENİZ KOCATEPE’DE

 

 

 

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti