İYİ Partili Gençlerden Çerçeve Yasa Tepkisi
Afyonkarahisar'da İYİ Parti Gençlik Teşkilatı, terör örgütü PKK'nın elebaşı Abdullah Öcalan'a ve kamuoyunda 'çerçeve yasa' olarak tartışılan sürece karşı dikkat çeken bir gece eylemine imza attı.
Gece saatlerinde kentin farklı noktalarındaki üst geçitlere çıkan İYİ Partili gençler, Abdullah Öcalan’a tepki içeren pankartlar astı. Eylemin en dikkat çekici anı ise Öcalan’ı temsilen hazırlanan maketin boynuna ip geçirilerek üst geçitten sarkıtılması oldu.
Kentte gece saatlerinde gerçekleştirilen protesto, ortaya çıkan görüntülerle kısa sürede dikkatleri üzerine çekti.
“BEBEK KATİLİNE DE, TERÖRE TAVİZE DE HAYIR!”
İYİ Gençler, gerçekleştirdikleri eylemle PKK’ya, terör örgütünün elebaşı Abdullah Öcalan’a ve terörle mücadelede geri adım olarak değerlendirdikleri siyasi girişimlere karşı net bir mesaj verdi.
Gençlerin eylem boyunca verdiği mesajın merkezinde, Türkiye’nin terör örgütleriyle ve terör örgütlerinin yöneticileriyle hiçbir şart altında pazarlık yapmaması gerektiği vurgusu yer aldı.
İYİ Gençler, şehitlerin aziz hatırasına ve gazilerin verdiği mücadeleye sahip çıkacaklarını belirterek, terörle mücadelede taviz verilmesine izin vermeyeceklerini ifade etti.
“ŞEHİTLERİMİZİN EMANETİNİ MASADA PAZARLIK KONUSU YAPTIRMAYACAĞIZ”
Eylemde verilen mesajlarda, yıllardır terörle mücadelede hayatını kaybeden asker, polis ve güvenlik görevlilerinin hatırasına dikkat çekildi.
İYİ Partili Gençler’in ortaya koyduğu tavırda, “Şehitlerimizin emaneti hiçbir siyasi hesabın, pazarlığın ya da sürecin konusu yapılamaz” mesajı öne çıktı.
Gençlik teşkilatı üyeleri, terör örgütü PKK’nın silahlı saldırılarında hayatını kaybeden vatandaşlar ile şehit güvenlik güçlerinin unutulmaması gerektiğini vurguladı.
