Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Jandarmadan kaçamadı

Afyonkarahisar İl Jandarma Komutanlığı

Afyonkarahisar İl Jandarma Komutanlığı ekiplerinin dur ihtarına uymayıp, motosikletle kaçan uyuşturucu satıcısı, kısa süren takip sonucu yakalandı

 

İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından Dinar İlçesi’ne bağlı Tatarlı Beldesi’nde gerçekleştirilen devriye esnasında Tatarlı Beldesi’nde ikamet eden H.Ç. isimli şahsın devriye personelini görüp korku ve panik halinde şüpheli hareketler sergilediğinin fark edilmesi ve şahsın üzerinde bulunduğu plakası olmayan motosiklet ile kaçmaya çalışması üzerine H.Ç. Jandarma ekipleri tarafından kısa sürede yakalandı.
H.Ç.’nin yakalandığı mevkide Jandarma ekibi tarafından yapılan kontrolde 1 adet poşet içerisinde yaklaşık 55-60 gram metamfetamin olduğu değerlendirilen uyuşturucu madde, 1 adet sigara paketi içerisinde yaklaşık 1 gram ve 1 adet yaklaşık 3 gram metamfetamin olduğu değerlendirilen uyuşturucu madde ele geçirildi. Gözaltına alınan H.Ç, ifadesinde uyuşturucu madde kullandığını itiraf ederek, uyuşturucu maddeyi Tatarlı Beldesi’nde ikamet eden M.B. ve İ.K. isimli şahıslardan aldığını söyledi. Jandarma ekipleri tarafından M.B. ve İ.K. isimli kişilerin ikametlerinde arama yapılarak şahıslar gözaltına alındı. Olay ile ilgili olarak H.Ç., M.B. ve İ.K. isimli şahısların ikametlerinde yapılan aramada; H.Ç. isimli şahsın evinde yaklaşık 1 gram metamfetamin olduğu değerlendirilen uyuşturucu madde, İ.K. isimli şahsın evinde 2 adet uyuşturucu madde kullanma aparatı ve yaklaşık 4 gram metamfetamin olduğu değerlendirilen uyuşturucu madde ele geçirildi.
Olayla ilgili toplamda yaklaşık 68 gram uyuşturucu madde olduğu değerlendirilen kristalize madde (metamfetamin), 2 adet uyuşturucu kullanma aparatı ele geçirildi.
H.Ç.. M.B. ve İ.K. isimli şahıslar uyuşturucu madde kullanmak için uyuşturucu veya uyarıcı madde bulundurmak suçundan işlem yapılarak gözaltına alınırlarken çıkarıldıkları mahkeme tarafından M.B. ve İ.K. isimli şahıslar adli kontrol şartıyla serbest bırakılırlarken H.Ç. isimli şahıs ise tutuklandı.
>> Burak AYDIN’ın Haberi

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti