Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Jetler Amed’i affetmedi – Kocatepe Gazetesi

TFF 2. Lig Kırmızı
Jetler Amed’i affetmedi

TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta şampiyonluk mücadelesinde yer alan AFJET Afyonspor, ligin 30. haftasında kendi sahasında Amed Sportif Faaliyetler’i konuk etti. Karşılaşmaya Yasin Yener’den yoksun olarak çıkan AFJET Afyonspor, ilk yarıda Ersel ile öne geçti. İlk yarıda gelişen ataklarda başka gol olmazken ikinci yarıda Jetler ikinci golü bulmak için yüklendi. Oltan ile ikinci golü bulan Jetler maçı 2-0 kazandı.
Jetler kazandığı maçtan sonra puanını 64’e çıkarmayı başardı. Önceki gün maça çıkan Hatayspor evinde Sarıyer’i 2-0 mağlup ederek puanını 68’e çıkarmayı başardı. Tuzlaspor’a konuk olan Menemen Belediyespor ise 0-0 golsüz berabere kaldığı maçtan 1 puan aldı. Menemen 65 olan puanını 66’ya çıkardı.
MAÇTAN
DAKİKALAR
13. dakikada gelişen Afyonspor atağında topu kapan Amed savunması topu kaleci Zülküf’e pasını aktardı. Afyonspor’un baskısı sonucunda Zülküf, hatalı vuruş ile topu Ersel’in önüne bıraktı. Ersel kontrol ettiği topa şık ve düzgün bir vuruş yaparak kaleciyi mağlup ederek takımının golünü kaydetti. 1-0
18. dakikada gelişen Afyonspor atağında topun başına Erdi geçti. Erdi’nin ortasında arka direkte topla buluşan Emre ceza sahası dışından sert bir vurdu top az farkla auta çıktı.
21. dakikada gelişen Amed atağında sol kanattan içeriye giren Mehmet topa sert bir şekilde vurdu. Afyonspor kalecisi Bekir aynı güzellikte kurtardı.
44. dakikada gelişen Amed atağında korner kazanıldı. Korner sonrasında ceza sahası dışında İbrahim topla buluştu. Topa güzel vuran İbrahim, Afyonspor kalecisi Bekir’i geçemedi.
46. dakikada kontra atakla gelen Afyonspor’da Oltan topa vurdu az farkla auta çıktı.
52. dakikada gelişen Afyonspor atağında Erdi’nin ceza sahası dışından vuruşunu kaleci son anda 90’dan kornere çeldi.
62. dakikada sol kanattan gelişen Afyonspor atağında topla ilerleyen Ersel, savunma arkasına sarkan Oltan’a şık bir ara pası aktardı. Topun kontrolünü sağlayan Oltan çok düzgün döndü ve şutunu çekti. Kaleciyi geçen top ağlarla buluştu. 2-0
64. dakikada gelişen Afyonspor atağında ceza alanı dışında topla buluşan Türker, şık bir vuruşla topu kalaye gönderdi. Top direğin hemen üzerinden auta çıktı.
68. dakikada gelişen Afyonspor atağında Erdi’nin sağ kanattan ortasına ceza sahası içine koşu yapan Ersel şık bir şekilde vurdu ancak top üstten auta çıktı.
90. dakikada gelişen Afyonspor atağında kazanılan serbest vuruşta topun başına geçen Timuçin şık bir vuruşla topu kaleye gönderdi ancak top üstten auta çıktı.

 

STAT: Zafer Stadı
HAKEMLER: Sinan Dereci (***), Yakup Bulut (***), Anıl Usta (***)
AFJET AFYONSPOR: Bekir (*),Türker(***), Bayram(**),Timuçin(***),Nazmi(****), Ali(***), Emre (**) (Dk 57 Aykut**), İsmet(***), Ersel (****) (Dk 81 Tuğay*),Oltan **** (Dk 87 Fatih*), Erdi (**)
AMED SPORTİF FAALİYETLER: Zülküf (*), Ercan *(Dk 71 Civar*), Timur(**), Fatih ** (Dk 78 Ömer*), Muhammed (**), Mehmed(**), Oğuz(**), İbrahim(*), M.Sercan(*), Mansur(**), Muhammet Yılmaz** (Dk 71 Mehmet Erkut**)
SARI KARTLAR: İsmet, Ersel Aslıyüksek, Türker Toptaş (Afyonspor), İbrahim Sürgülü, Muhammet Sercan, Mansur Çalar (Amed)
GOLLER: Dk. 30 Ersel, Dk. 62 Oltan (Afyonspor)

 

Şerifoğlu ilk maçına çıktı

AFJET Afyonspor’un geçen sezon 9 Nisan’da oynanan 31. hafta maçında Maltepespor’u deplasmanda 1-0 mağlup maçta sakatlanan Fatih Şerifoğlu bu sezon 30. haftada oynanan Amed Sportif Faaliyetler forma şansı buldu. Yaklaşık 6 altı dakika forma giyen Şerifoğlu’nun oyuna girmesinde de taraftarların büyük ilgisi neden oldu. Savunma oyuncusu Samet Cantürk ile birlikte ısınan ve Samet’in oyuna girmek için hazırlandığı sırada taraftarlar “Fatih oyun” tezahüratları ile baskı oluşturdu. Teknik DirektörSerhat Gülpınar da Samet’in yerine Fatih Şerifoğlu’nu oyuna aldı. Bir sene sonra tekrar AFJET Afyonspor formasıyla sahaya çıkan Şerifoğlu Afyonspor’da olmaktan çok mutlu olduğunu ve taraftarların gösterdiği sevginin kendisini çok gururlandırdığını söyledi.

 

Teyzeler de maçları izliyor

Afyonkarahi-sar’da sporun gelişmesi için, her kesme hitap edilmesi çalışmaları karşılığını buluyor. 50’li yaşlarda olduğu gözlenen iki teyzenin AFJET Afyonspor’un Amed Sportif’i ağırladığı maça gelerek karşılaşmayı izlemeleri olumlu tepkilerin oluşmasını sağladı. Jetlerin ataklarında heyecanlanan teyzeler, attığı iki golde de sevinçlerini gizleyemedi.  

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti