Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Jetler evinde sevindi

AFJET Afyonspor evinde konuk

AFJET Afyonspor evinde konuk ettiği Niğde Anadolu Futbol Kulübü’nü 2-1 mağlup etti. 0-1 geriye düştüğü maçta eşitliği yakalayan Jetler üstünlük golünü bularak öne geçti ve maçı kazandı

 

Misli.com TFF 2. Lig Beyaz Grup sekizinci hafta maçında AFJET Afyonspor evinde Niğde Anadolu FK’yı konuk etti. İzmir’de yaşanan depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımız için ve eski Başbakanlardan Mesut Yılmaz’ın vefat etmesi üzerine maça saygı duruşunda bulunarak başlandı. Seyircisiz oynanan maça AFJET Afyonspor hızlı başladı. Rakip kalede 3. dakikada etkili olan Jetler, kalecinin araya girmesi ile mutlak golden oldu. Bu şekilde ilk 18 dakika sürekli atak halinde birçok gol pozisyonu bulan Jetler 20. dakikada kalesinde golü gördü. Rakip kalede daha çok atağa çıkan Jetler, ilk yarının son anlarında bulduğu golle eşitliği sağladı. İlk yarı 1-1 eşitlikle tamamlanınca ikinci yarıya daha etkili başlayan Jetler ikinci golü de bularak öne geçti.
MAÇTAN DAKİKALAR
20. dakikada gelişen Niğde atağında orta sahaya yakın noktada serbest vuruş kazanıldı. Köşe gönderine yakın noktadan Tolgahan penaltı noktasına topu gönderdi. Gelişine şık vuran Atalay topu ağlarla buluşturdu: 0-1.
38. dakikada gelişen Afyonspor atağında Emre Tosun sol kanattan ceza alanına ortaladı. Savunmaya çarpan top Cihan’ın önünde kaldı. Kaleciyle karşı karşıya kalan Cihan topa dokunamadı ve kaleci topu son anda uzaklaştırdı.
41. dakikada gelişen Afyonspor atağında sağ kanattan serbest vuruş kazanıldı. Ceza sahasına gönderilen ortayı savunma uzaklaştırmak istedi fakat top Veysel’e geldi. Veysel’in arka direğe gönderdiği pasta kafa vuruşu ile Emre Tosun golü attı: 1-1
54. dakikada gelişen Afyonspor atağında sağ kanatta ceza alanı girişinde serbest vuruş kazanıldı. Topun başına geçen Savaş Tağa, şık vuruşu ile topu ağlara gönderdi: 2-1.
60. dakikada AFJET Afyonspor teknik direktörü Özgür Zengin yardımcı hakemin uyarısı üzerine orta hakem tarafından sarı kartla cezalandırıldı. İtirazını sürdüren Özgür Zengin, ikinci sarıdan kırmızı kartla tribüne gönderildi.
65. dakikada gelişen Afyonspor atağında Emre Tosun araya girerek kazandığı topla sol kanattan ceza alanına ortaladı. Topu önünde bulan Aykut şık vurdu, kaleci topu son anda çizgiden çıkardı.
Bu dakikadan sonra gelişen ataklarda iki ekipte gole ulaşamadı ve maç 2-1 AFJET Afyonspor üstünlüğü ile tamamlandı.
>> Kocatepe Haber Merkezi

 

Emre Tosun çok çalıştı

 

AFJET Afyonspor’un başarılı isimleri arasında yerini alan Emre Tosun, oynadığı oyunla bu maçta çok çalıştı. Sadece arkadaşları değil herkesin dikkatini çeken Tosun, bu maçta elinden gelenin fazlasını yaptı. Pozisyonlara girişi, doğru yerde, doğru zamanda olması ile maçta izleyenlere güzel futbol seyri sunan Tosun, attığı golle de bunları taçlandırdı. Tosun’un karşılaşmada sergilediği performans beklenenin üzerinde oldu.
Ayrıca Tosun attığı golü de eşi Serpil’e armağan etti. 6 aylık hamile olan eşi için attığı golden sonra topu formanın içine alan Emre Tosun elini emzik yaparak çocuk taklidi de yaptı.
>> Kocatepe Haber Merkezi

 

Seyfettin göz doldurdu

 

AFJET Afyonspor’un Niğde Anadolu FK’yı ağırladığı maçta savunmada stoper olarak görev alan Seyfettin Anıl Yaşar, genç yaşına rağmen üstün başarı sergiledi ve göz doldurdu. Takımdaki en genç oyuncu olarak sahaya ilk 11’de çıkan Seyfettin, yaptığı müdahalelerle takımdaki yerini sağlama aldı. Uzun boyu, beklenmeyen performansı ile izleyenlerin savunma sağlam yorumunu yapmasını sağlayan Seyfettin Anıl Yaşar, 2002 doğumlu. Seyfettin yaptığı savuma ile ağabeylerinin de güvenini kazanmayı başardı. Takımdaki forma savaşında önde olan Seyfettin formayı kaptırmayacak gibi. >> Kocatepe Haber Merkezi

 

Saha zeminine gözlemcilerden övgü var

 

Maçtan önce saha zeminini kontrol için sahaya giren gözlemciler kontrolden sonra Tesis Sorumlusu İbrahim Yılmaz’ı tebrik etti. Zafer Stadyumu’nun zemini daha önce gelen takım oyucuları, teknik adamlar, hakemlerden de sürekli olarak övgü alıyor.
>> Kocatepe Haber Merkezi

 

Çok çalış Cihan çoook

 

Takımda 9 numaralı formayı giyen Cihan Özkara, forvet oynamasına rağmen takımının 10 kişi mücadele etmesine neden oluyor. Niğde maçında kafa toplarında neredeyse sıfır çeken, eline geçen fırsatları değerlendiremeyen ve mutlak gol pozisyonundan da faydalanamayan Cihan, takım arkadaşlarının attığı pasların da yüzde 80’ini ezen bir oyuncu olarak bu maçta görev aldı.
Cihan’ın AFJET Afyospor’un ilk 11’inde sahaya çıkması, potansiyeli olduğu anlamına gelir mi bilinmez. Cihan’ın çok çalışması gerekiyor, hava topları, adam eksiltme, top kontrolü, pas yüzdesi, renkler gibi konulara özen göstererek çalışması lazım. Cihan’ın maç içinde en az 3 kez takım arkadaşı olarak gördüğü Niğdeli oyunculara paslar verdiği de oldu. Beyaz forma ile Afyonspor’un renklerini ayırt etmek çok da zor olmasa gerek. >> Kocatepe Haber Merkezi

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti