Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Jetler Kocaeli’den 3 puanla dönmek istiyor

TFF 2. Lig Kırmızı
Jetler Kocaeli’den 3 puanla dönmek istiyor

TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden AFJET Afyonspor, ligin 9. haftasında Kocaeli Birlikspor’a konuk olacak. Maçtan mutlak 3 puanla ayrılmak isteyen AFJET Afyonspor, ligin zirvesine doğru yükselmenin peşinde. Son iki haftada kaybedilen 4 puanı bu maçta telafi etme hedefinde olan Jetler, Kocaeli Birlikspor’un ciddi bir rakip olduğunun da farkında. Çalışmalarına önceki gün yapılan idmanla başlayan Jetler, yaptığı antrenmanlarda teknik ve taktik çalışmalarda bulundu. Kısa pasla 5-2 çalışma yapan Jetler kanat organizasyonlarına da önem veriyor.
“GALİP GELMEK İSTİYORUZ”
Takım hakkında bilgi veren AFJET Afyonspor Sportif Direktörü İbrahim Çelik, “Ömer Çelik, Abdulkadir ve Fatih Şerifoğlu’nun sakatlığı var. Onların eksikliğinde çalışmalarımız sürüyor. Kocaeli Birlikspor’u tanıyoruz, genç bir takıma sahipler. Koşan, bulunduğu yer ve konum itibari ile herkes kolay bir rakip olarak görüyor ama çok inatçı ve koşan bir takım. Seri durumumuz vardı. Etimesgut Belediyespor maçı ile sıkıntı yaşadık. Orada berabere kaldık, kendi seyircimiz önünde sahamızda oynadığımız Eyüp maçı ile seri yakalamak istiyorduk. İkinci yarıda biraz kötü bir oyun sergiledik. Ama bu demek değil ki en kötü kazanmamız lazımdı. Futbolcu arkadaşlarımız her halükarda elinden geldiğince çok iyi mücadele ediyorlar. İyi futbol oynuyoruz. Bunun içinde yine Kocaeli maçında kendi futbolumuzu oynayarak içeride ve dışarıda her rakibe oyun üstünlüğümüzü kurarak galip gelmek istiyoruz. Bunda da futbolcu arkadaşlarımız ellerinden gelenin her zaman olduğu gibi en iyisini yapacaktır” dedi.
KOCAELİ BİRLİKSPOR’UN KARNESİ
8 maçta 1 galibiyet alan Kocaeli Birlikspor, 2 galibiyet 5 mağlubiyet aldı. Rakip fileleri 8 kez havalandıran Birlikspor, kalesinde de 18 gol görmüş. -18 gol averajı ve 5 puanı bulanan Birlikspor ligin 16. sırasında yer alıyor.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti