Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Jetler Muratpaşa’ya konuk olacak – Kocatepe Gazetesi

Bu haberin fotoğrafı yok
Jetler Muratpaşa'ya konuk olacak

Seçimden önceki hafta kendi evinde Eskişehir Demirspor’u 2-0’la rahat geçen AFJET Afyonspor bu hafta zorlu Muratpaşa Belediyespor deplasmanına gidecek

Bölgesel Amatör Lig 7. Grup’ta mücadele eden AFJET Afyonspor 6. hafta müsabakalarında Antalya temsilcisi Muratpaşa Belediyespor’a konuk olacak. Ligde namağlup mücadele eden 3 takımdan biri olan AFJET Afyonspor 4 maçta 3 galibiyet s1 beraberlik elde etti. Seriye bu hafta galibiyetle devam etmek isteyen Jetler Muratpaşa deplasmanından 3 puanla dönmek istiyor. Jetler bu hafta alacağı 3 puanla da zirve yarışına devam etmek istiyor.
MURATPAŞA
ZORLU EKİP
Ligin ilk haftasında Konyaaltı Belediyespor’la derbide karşılaşan Muratpaşa bu maçı 3-0’la rakibine teslim etmişti. İkinci hafta kendi evinde Eskişehir Yunusemrespor’u ağırlayan Muratpaşa bu maçı 1-2’yle kaybetti. 4. haftada yine kendi evinde Isparta Merkez Gençlikspor’u ağırlayan Muratpaşa 2-0’la kazandığı maçtan ilk 3 puanını hanesine yazdırdı. 5. haftada da Ankara temsilcisi Turanspor’a konuk olan Muratpaşa ikinci galibiyetini alarak puanını 6’ya yükseltti. Ligin de 6. sırasında bulanan Muratpaşa Belediyespor, AFJET Afyonspor’u mağlup ederek zirve yoluna devam etmek istiyor. (Kocatepe Haber Merkezi)

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti