Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Jetler Tuzla’yı ağırlayacak – Kocatepe Gazetesi

TFF 2. Lig Kırmızı
Jetler Tuzla’yı ağırlayacak

TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden AFJET Afyonspor ligin 4. haftasında kendi evinde Tuzlaspor’u konuk edecek. Ligde oynadığı 3 maçta 1 beraberlik, 1 galibiyet ve 1 mağlubiyet alan AFJET Afyonspor bu maçtan 3 puanla ayrılarak hedefine bir adım daha yaklaşmanın peşinde. Maçtan alacağı galibiyetle hanesindeki puana 3 puan daha eklemek isteyen Jetler puanını 7’ye çıkarmanın hesabını yapıyor.
TUZLA’NIN KARNESİ
Lig’de çıktığı maçlarda galibiyeti bulunmayan Tuzlaspor, 1 beraberlik ve 2 mağlubiyetle ligin 17. sırasında yer alıyor. Ligin ilk haftasında kendi evinde İnegölspor ile 1-1 berabere kalan Tuzlaspor ikinci haftada deplasmanda Sancaktepe Belediyespor’a 3-0 mağlup oldu. Geçen hafta kendi evinde Amed Sportif Faaliyetleri konuk eden Tuzlaspor, rakibini zorladı. Maçta iki kez öne geçen Tuzlaspor rakibinin 9 kişi tamamladığı maçtan 4-3’lük mağlubiyetle ayrıldı. Tuzlaspor Amed Sportif’i elinden 84 ve 89. dakikada yediği gollerle kaçırdı. Özellikle bu haftalarda çıkış yakalamak isteyen Tuzlaspor AFJET Afyonspor deplasmanından galibiyetle ayrılmak istiyor.
Tuzlaspor’u kendi evinde konuk edecek AFJET Afyonspor’un 4. hafta maçı Pazar günü saat 19.00’da Yeni Şehir Stadyumu’nda başlayacak.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti