Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Jetler’den cevap geldi – Kocatepe Gazetesi

Spor Toto 3. Lig
Jetler’den cevap geldi

Spor Toto 3. Lig 3. Grup’ta mücadele eden AFJET Afyonspor’un Ordu’da oynadığı deplasman maçına ilimizden bazı bürokrat ve işadamları da katılmışlardı. Afyonkarahisar eski Valisi İrfan Balkanlıoğlu’nun, Ordu’da görev yapması nedeniyle hem Balkanlıoğlu’nu ziyaret, hem de AFJET Afyonspor’a destek vermek isteyen işadamı ve bürokratlar, AFJET Afyonspor kafilesiyle Ordu’da buluşmuşlardı. Bu buluşmanın ve Ordu’daki temasların haberleri gazetelerde yer almıştı. Bu gelişmelerin ardından “İşadamlarının masraflarının kulüp tarafından karşılandığı” iddiaları yerel basına yansımıştı.
Bir yerel gazetede Ordu deplasmanına giden iş adamlarının masraflarını Kulüp tarafından karşılandığı iddialarının gerçeği yansıtmadığı belirtilen AFJET Afyonspor açıklamasında şu görüşlere yer verildi:
“Sezon başından bu yana deplasmanlarda sadece takımımızda görev yapan teknik heyet, oyuncularımız ve yöneticilerimizin dışında hiç kimsenin deplasman gideri kulübümüz tarafından karşılanmamıştır. Böyle asılsız iddialarla gündem yaratmaya çalışan veya kulübümüzdeki dengeleri bozmak isteyen kişi ve kuruluşlara itibar edilmemesi gerektiğini tüm kamuoyuna bildiririz.” >> Ali Fuat GÜÇLÜER’in Haberi

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti