Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Jetler’in ZTK rakibi Bayrampaşa

Ziraat Türkiye Kupası’na (ZTK)

Ziraat Türkiye Kupası’na (ZTK) 3. turda dahil olan AFJET Afyonspor’un rakibi Bayrampaşa oldu. Maç 24-25-26 Eylül tarihlerinden birinde Afyonkarahisar’da oynanacak

 

Ziraat Türkiye Kupası 3. Eleme Turu Kura Çekimi TFF Riva Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri Orhan Saka Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi. Törene AFJET Afyonspor’u temsilen Yönetim Kurulu Üyesi Emrah Potuk katıldı.
Kupada 3. Eleme Turu’na; Süper Lig’den Gazişehir Gaziantep FK, Gençlerbirliği, Göztepe A.Ş, Kasımpaşa A.Ş., Yukatel Denizlispor, TFF 1. Lig ve TFF 2. Lig’den AFJET Afyonspor dahil olmak üzere diğer takımlar ile ZTK 2. Eleme Turu sonucu tur atlayan 33 takım katılacak. Toplam da 92 takımın mücadele edeceği 3. turda tek maç eleme usulüne göre maçlar yapılacak. Oynanacak olan maçı kazanan takım adını 4. tura yazdıracak.
AFJET Afyonspor’un rakibi çekilen kura sonucu Bayrampaşa olurken maç Afyonkarahisar’da oynanacak.
BAYRAMPAŞA’NIN LİG KARNESİ
AFJET Afyonspor’un Ziraat Türkiye Kupası’ndaki rakibi Bayrampaşa 3. Lig 3. Grup’ta mücadele ediyor. Ligde 3 maça çıkan Bayrampaşa oynadığı iki maçı galibiyet ile tamamlarken bir maçtan da mağlup ayrıldı.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti