Afyonkarahisar İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri kaçakçılıkla mücadelede önemli bir başarıya imza attı. Şüphe üzerine durdurulan bir araç içerisinde çok sayıda çeşitli markalara ait telefonlar ele geçirildi.
YÜZLERCE TELEFON
ELE GEÇİRİLDİ
Afyonkarahisar Valiliği’nden konuyla ilgili yapılan açıklamada şu bilgilere yer verildi:
“78 adet Samsung marka akıllı cep telefonu, 20 adet Iphone marka akıllı cep telefonu, 10 adet LG marka akıllı cep telefonu, 55 adet Samsung marka tuşlu cep telefonu,13 adet Nokia marka tuşlu cep telefonu, 6 adet Samsung marka Powerbank, 127 adet Samsung markasına ait sahte olduğu değerlendirilen etiket ele geçirilerek 1 şüpheli şahıs gözaltına alınmıştır.”
Kaçak telefonlarla yakalanan kişiye adli işlem yapıldığı öğrenildi.
ASAYİŞ
13 gün önceGÜNDEM
27 Haziran 2022SPOR
27 Haziran 2022GÜNDEM
27 Haziran 2022FUTBOL
27 Haziran 2022ŞAMPİYONLAR LİGİ
27 Haziran 2022GÜNDEM
27 Haziran 2022Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.