Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Kadınların desteğiyle Akşener’i Cumhurbaşkanı yapacağız”

İYİ Parti İl Başkanı

İYİ Parti İl Başkanı Muhammet Mısırlıoğlu, kadınların vereceği destekle partisinin Lideri Meral Akşener’i Cumhurbaşkanı yapacaklarını söyledi. Mısırlıoğlu,
“Güzel günler yakın. Güçlü bir Türkiye’yi kadınlarımızla, gençlerimizle birlikte inşaa edeceğiz” dedi

 

İYİ Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Muhammet Mısırlıoğlu beraberindeki partililerle Çay İlçesi’nde vişne toplayan kadınları bahçelerde ziyaret etti. Ziyaretlerde; Seçim ve Hukuk İşleri Başkanı Eyüp Hasırcıoğlu, Yönetim Kurulu Üyesi Ömer Yılmaz, İl Kadın Kolları Başkanı Öznur Hız, Çay İYİ Parti İlçe Başkan Yardımcısı Mahmut Duman, Çay İYİ Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı Hekmet Duman, İYİ Parti İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Ayşe Alpaslan ve Manisa Afyonlular Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Fatma Aköz yer aldı.
Vişne ve kiraz toplayarak geçimini sağlayan kadınların kimi zaman 35 dereceyi aşan sıcaklıkta zorlu şartlarda çalışarak aile ekonomisine katkıda bulunduklarını belirten İYİ Parti İl Başkanı Muammet Mısırlıoğlu, tarım işçisi kadınlarının zor şartlarda çalıştıklarını kaydetti.
Mısırlıoğlu şöyle konuştu: “Çay ilçemizde vişne toplayan cesur yürekli kadınlarımızı ziyaret ettik. Hakikaten büyük zorluklar içersinde çalışıyorlar. Sabah gün doğmadan akşama kadar vişne topluyorlar. Ülkemizin ekonomik durumu içler acısıdır. Kadınlarımız çocuklarını okutmak, ev ekonomisine katkı sağlamak için çalışıyorlar. Allah yardımcıları olsun. İnşallah kadınlarımıza birlikte İYİ Parti iktidarında güzel günlere kavuşacağız. Kadınlarımız çocuklarının yarınlarından endişe duymadan yaşayacaklar. Genel Başkanımız Meral Akşener’de bir annedir. İnşaallah onu kadınlarımızın desteği ile birlikte Cumhurbaşkanı yapacağız güzel günler yakın. Güçlü bir Türkiye’yi kadınlarımızla, gençlerimizle birlikte inşaa edeceğiz. Mutlu, güçlü ve zengin bir Türkiye kadınlarla mümkündür. Bu yolda yılmadan, yorulmadan çalışmaya devam edeceğiz.”
Mısırlıoğlu ve beraberindekiler ziyaretin anısına vişne toplayan kadınlara yardım ederek fotoğraf çektirdi. >> Ş. Cüneyt BURSALIOĞLU’nun Haberi

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti