Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Kahveci: Memur maaş artı emekli maaşlarınada yansıtılmalı

MHP il Başkanı Ahmet

MHP il Başkanı Ahmet Kahveci, MHP olarak memur maaşlarına ilavesi planlanan 8 bin 77 liralık seyyanen artışın aynısının emekli maaşlarına yansıtılmasını talep ettiklerini açıkladı.
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında emeklilerin refah düzeyinin artırılması çağrısında bulundu. Bu çağrının ardından Türkiye Emekliler Derneği Şube Başkanı Ahmet Ege ve Tüm İşçi Emeklileri Dul ve Yetimleri Derneği Şube Başkanı Bekir Döner, Milliyetçi Hareket Partisi Afyonkarahisar İl Başkanı Ahmet Kahveci’ye teşekkür ziyaretinde bulundu. Ziyarette; İl Sekreteri Beytullah Bostancı, Belediyelerden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Recep Yaman, KAÇEP İl Başkan Yardımcısı Av. Nesrin Çelikbilek yer aldılar.


BAŞKAN EGE TEŞEKKÜR ETTİ
Türkiye Emekliler Derneği Afyonkarahisar Şube Başkanı Ahmet Ege, emekli maaşlarına zam konusunda MHP Lideri Devlet Bahçeli’nin verdiği destek nedeniyle İl Başkanı Ahmet Kahveci’ye teşekkür etti. Ege, “Emeklilerimizin mağduriyetini dile getirmek için MHP İl Başkanımızı ziyaret ettik. Aldığımız haberlere göre, MHP Lideri Sayın Bahçeli çok güzel bir formül yaparak emeklilerimizin gelir düzeyinin düzelmesi ile ilgili konuma gerçekleştirdi. Sayın Bahçeli’yi emeklilerimiz adına kutluyorum. Teşekkür etmek içinde MHP İl Başkanlığını ziyaret ettik. İnşallah bundan sonraki süreçte emeklilerimiz mağdur olmayacaktır.” dedi.
DÖNER: BAHÇELİ EMEKLİNİN DERDİNE TERCÜMAN OLDU
Tüm İşçi Emeklileri Dul ve Yetimleri Derneği Afyon Şube Bekir Döner, “Ziyaretimizin esas sebebi, MHP Başkanı Sayın Devlet Bahçeli’nin parti grup toplantısında yaptığı konuşmalarıdır. Sayın Bahçeli, 16 milyon emeklinin dertlerine eksiksiz tercüman olmuştur. Başta MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’ye, MHP Afyonkarahisar İl Başkanı Sayın Ahmet Kahveci’ye ve yönetimine çok teşekkür ediyoruz.” diye konuştu.


KAHVECİ: EMEKLİLERİMİZE YAPILACAK ZAMLARIN DESTEKÇİSİYİZ
MHP İl Başkanı Ahmet Kahveci, emekli derneklerinin başkanları ve yönetim kurulu üyelerine ziyaretleri için teşekkür etti. Kahveci şunları kaydetti: “MHP olarak emekli vatandaşlarımızın sıkıntıları biliyoruz. Türkiye’de ekonomik bir sıkıntının da olduğunu biliyoruz. Bu sıkıntıları aşmak için biraz emeklilerimizden birazda devletimizden fedakârlık bekliyoruz. Sayın Genel Başkanımız grup toplantısında 16 milyona yakın emeklimizi ilgilendiren bir açıklama yaptı. Genel Başkanımız grup toplantısında, ‘Emeklilerimize yapılan yüzde 25’lik maaş artışı gördüğümüz kadarıyla makul ve yeterli bulunmamıştır. MHP olarak açık ve samimi teklifimiz şudur. İlk olarak, memur maaşlarına ilavesi planlanan 8 bin 77 liralık seyyanen artışın aynısıyla emekli maaşlarına yansıtılması beklentimiz ve talebimizdir.’ demiştir. Emeklilerimizin en kısa zamanda refah payının yükseltilmesini bekliyoruz. Memurlarımıza ve emeklilerimize yapılacak zamların da destekçisiyiz.” >> Hayriye CANER’in Haberi

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti