Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Kamyon Ve Tır Sürücülerine Modern Bir Alan Sunmak İstiyoruz”

AK Parti Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Hüseyin Ceylan Uluçay, Kamyon Garajı projesiyle kamyon ve tır sürücülerine modern bir alan sunmak istediğini açıkladı

AK Parti Afyonkarahisar Belediye

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Hüseyin Ceylan Uluçay, Kamyon Garajı projesi hakkında açıklama yaptı.

Başkan Adayı Uluçay, yaptığı açıklamada şunları kaydetti:

“Şehir içi ve şehirlerarası taşımacılık yapan kamyon ve tır sürücülerine modern bir dinlenme ve bakım alanı sunmayı hedefliyoruz. Afyonkarahisar lojistik anlamda stratejik bir konuma sahiptir. Bu potansiyeli en iyi şekilde değerlendirmek için projeler geliştirdik. Kamyon Garajı projesiyle, şehir içi ve şehirlerarası taşımacılık yapan kamyon ve tır sürücülerine modern bir dinlenme ve bakım alanı sunmayı hedefliyoruz. Ayrıca, bu garajda teknik destek ve bakım hizmetleri de sunarak, taşımacılık sektörü çalışanlarının işlerini daha verimli bir şekilde yapmalarını sağlayacağız. Afyonkarahisar’ımızın lojistik potansiyelini maksimum düzeyde kullanmak ve şehir ekonomisine katkı sağlamak amacıyla kamyon garajı projemizi hayata geçireceğiz. Yeni kamyon ve tır garajımız içerisinde sosyal tesis binası, akaryakıt istasyonu, yaklaşık 80 araçlık tır ve kamyon park alanı yapacağız. Aynı zamanda içerisinde yeme içme alanları, market, ibadethane, tuvalet, şarj istasyonu ve yıkama ünitesi de yer alacak. Projemiz, şehirimizin ekonomisine de olumlu etkiler sağlayacak. Aynı zamanda işletmelerimizin lojistik süreçlerini daha etkin bir şekilde yönetmelerine olanak sağlamış olacağız.”