Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Kanatsız Melekler” toplantı yaptı – Kocatepe Gazetesi

2015-16 eğitim öğretim yılında
“Kanatsız Melekler” toplantı yaptı

2015-16 eğitim öğretim yılında 336 öğrenciye burs veren Afyon Eğitim Vakfı (AEV) 2016-17 eğitim öğretim yılında da daha fazla öğrenciye burs vermek için Vakıf binasında bir araya geldi. Toplantı’ya Afyon Eğitim Vakfı Kadınlar Kolu Başkanı Serpil Özer, Emine Çoban, Türkan İplikçioğlu, Nesrin Ateş, Tülay Oruç, Perihan Bahadır, Fisun Baskın ve Naime Mumyakmaz katıldı.
Geçen yıl 336 öğrenciye burs verdiklerini kaydeden Afyon Eğitim Vakfı Müdürü Mehtap Erişmiş, “1993 yılından bu yana hizmet veren Afyon Eğitim Vakfı, o günden bu güne kadar ihtiyaç sahibi ve başarılı öğrencilere burs sağlıyor. Geçen yıl 336 öğrencimize destek olmayı başardık. Bu yılda yeniden öğrencilerimizle olabilmek için yine onlara destek olabilmek için aktivitelerimize yenileyeceğiz. Tabi zor bir dönemden geçtik. Biraz aktivitelerimizde ve bursun sonuçlanmasında geciktik ama ülke olarak oldukça zor bir dönemden geçiyoruz. Bu günlerde bizden desteğini esirgemeyen başta yönetim kurulu üyelerime, yönetim kurulu başkanlarıma ve Afyon Eğitim Vakfı Kadınlar Koluna çok teşekkür ediyorum. Onlar Afyon’un gerçekten “Kanatsız Melekleri”, yaptıkları aktivitelerle Eğitim Vakfımıza uzun yıllardır, Serpil Özer hanımefendi başkanlığında destek veriyorlar. Bugün ki amacımızda yeniden 2016-17 yılı içerisinde neler yapabiliriz. Daha fazla öğrenciye ne kadar faydalı olabiliriz hep birlikte Kadınlar Kolu ile yönetim kurulu toplantımızı yaptık” dedi.
Afyon Eğitim Vakfı Kadınlar Kolu Başkanı Serpil Özer ise, “Kurucu başkanımızın ardından kadınlar kolu başkanı olarak 12 yıldır bu görev zevkle ve şevkle yapıyorum. Kadınlar Kolu olarak bütün amacımız Vakfımıza müracaat yapan ihtiyaç sahibi öğrencilerimize burs vermektir. Bunun içinde her yıl gelir sağlamak amacıyla faaliyetlerimiz vardır. Bugüne kadar Vakfımız 336 öğrenciye burs verdi. Kadınlar Kolu olarak biz 20 öğrenciyi üstlendik. Yine de 20 üzerinde burs vermeyi üstleniyoruz. Bu sayımızı inşallah yıl daha da yukarılara çekmek istiyoruz. Bugün yaptığımız toplantının amacı bu yıl yapacak faaliyetlerimizi planlamak ve programlamak. 8 Aralık’ta bir kahvaltımız olacak halka açık şekilde. 8 Ocak’ta bir gezimiz ve baharda da yine bir gelir getirecek gezimiz olacaktır. Bizim faaliyetlerimiz bu şekilde devam edecektir. İnşallah elimizden geldiği kadar çok öğrenciye burs vereceğiz. İsteğimiz Afyonlu hayırsever kadınlarımızın bu tarz yardımlarını ve desteklerini bekliyoruz” ifadesine yer verdi.
Toplantı da Afyon Eğitim Vakfı Kadınlar Kolu Başkanı Serpil Özer’e, Vakfa yaptığı katkılardan dolayı Belediye Başkanı Burhanettin Çoban’ın eşi Emine Çoban tarafından teşekkür plaketi takdim edildi. Plaketi alan Başkan Özer, “Bana bu plaketi layık gördükleri için başkanlarım ve emeği geçenler teşekkür ederim. Bu benim çok değerli olduğu kadar, sadece bana değil vakfımıza gönül verenler adına kabul ediyorum. Teşekkür ederim” şeklinde konuştu. (Kocatepe Haber Merkezi)

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti