Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Karaarslan Köyünde Trafo Yeri İsyanı

Karaarslan köyü halkı TEİAŞ’a köyde 7 ayrı alternatif alan göstermelerine rağmen köy bitişiğine yapılan trafo merkezinin gösterdikleri arazilerden birine yapılmasını talep ediyor.

VİDEOYU PAYLAŞ

Afyonkarahisar Merkez İlçeye bağlı Karaarslan Köyünde yedi ayrı alternatif alan bulunmasına rağmen köyün bitişiğinde TEİAŞ tarafından yapıldığı bildirilen trafo merkezinin köy halkını isyan ettirdiği belirtildi.

Karaaslan Köyünde Trafo Yeri İsyanı
Karaarslan köyü sakinlerinin yaptığı yazılı açıklamada şu ifadelere yer verildi: “Afyonkarahisar merkeze bağlı Karaarslan Köyünde 7 adet alternatif alan bulunmasına rağmen köyün hemen bitişiğine TEİAŞ tarafından yapılan trafo merkezi ahaliyi isyan ettirmiş durumdadır. Ahali 24 Haziran 2018, 14 Mayıs 2023 ve 28 Mayıs 2023 tarihlerindeki seçimlerde seri olarak yüzde 92 net oy oranı ile Sayın Reisimizi desteklemiştir. Sayın Reisimizi destekleyen ahalinin yüce devletine ve güzide kurumlarına olan öz güveni derinden sarsılmıştır. Köyümüzde ahali trafo merkezi yapılmaya kesinlikle karşı olmayıp bu araziye köyün yerleşim alanı içerisine bitişiğine yapılmasına karşı olduğunu ifade etmektedir. Alternatif olarak gösterilen toplam 7 adet araziden herhangi birine yapılmasını yüce devletimizin makamlarından arz ve talep etmekte yanlış uygulamanın düzeltilmesi istemektedir.”

Karaaslan Köyünde Trafo Yeri İsyanı Karaaslan Köyünde Trafo Yeri İsyanı Karaaslan Köyünde Trafo Yeri İsyanı

DİĞER VİDEOLAR

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti