Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Karahisar Kalesi, sürekli aydınlatılacak – Kocatepe Gazetesi

Karahisar Kalesi, sürekli aydınlatılacak – Kocatepe Gazetesi
Karahisar Kalesi, sürekli aydınlatılacak

Afyonkarahisar Bağımsız Belediye Başkan Adayı Aydemir Kurt, seçilmesi hâlinde Karahisar Kalesi’nin sürekli aydınlatılacağını söyledi

Afyonkarahisar Bağımsız Belediye Başkan Adayı Aydemir Kurt, yeni projelerini açıkladı. Kurt, “Nasip olur da seçilmemiz halinde ilk işimizden biri vatandaşlarımıza hem kaliteli hem de kaynağı belli içme suyunu sunmak olacak. Asıl dikkat çekecek konu ise bu suda abonelerimize ayırım etmeksizin indirim sunacağız. Aylık su tüketimde ne olursa olsun yüzde 15’ lere varan indirimler söz konusu olacak. Öğrenci olduğunu beyan eden ve ispatlayan kardeşlerimize ise içme suyu ise belirli bir kota karşılığı bedava olacaktır” dedi.
TANITIMA DESTEK
Kurt “Özellikle kalemiz akşam ve gece yeterince aydınlatılamıyor. Elektrik fazla geliyormuş, spotlar çok yakıyormuş gibi komik mazeretlerle tarihi simgemiz kalemiz karanlığa hapsediliyor. Biz her bir girinti ve çıkıntısına boydan boya Led döşeyerek renkli ışıklı masrafsız Ledlerle muhteşem bir manzara yaratacağız. Gündüz de güneş enerjisi panellerle depolanan elektriği bu aydınlatma olayında sarf edeceğiz. Böylece kilometrelerce ilerden bile insanlar İlimize geldiklerinde Kale de neredeymiş sorusunu soramayacaklar” ifadelerini kullandı. (Kocatepe Haber Merkezi)