Irak’tan Afyonkarahisar’a gelerek Bacım Sultan Yurt Müdürlüğü’nde karantinada kalan vatandaşlar dağıtılan fidanları yurdun bahçesine diktiler
Afyonkarahisar Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nün Bacım Sultan Yurt Müdürlüğü’nde karantina sürecini geçiren vatandaşlara Müdürlük tarafından ağaç dikme izni verildi. Yurtta kaldıkları süreçte kendilerine üst seviyede özen gösteren görevlilere teşekkür eden vatandaşlar, “Devletimiz ve milletimize minnettarız, duacıyız. Hatıra olarak yurdumuzun bahçesine ağaç dikimi yaptık ve bu günlerin unutulmaz anısı olarak yaşamasını istiyoruz” ifadelerini kullandı.
Süresi dolanlar ise yurttan evlerine gönderildi. Gidenlere de Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından fidanlar dağıtıldı.
Ayrıca Gençlik ve Spor İl Müdürü Feyzullah Dereci, Anneler Günü’nü de unutmadı.
ASAYİŞ
14 gün önceGÜNDEM
28 Haziran 2022SPOR
28 Haziran 2022GÜNDEM
28 Haziran 2022FUTBOL
28 Haziran 2022ŞAMPİYONLAR LİGİ
28 Haziran 2022GÜNDEM
28 Haziran 2022Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.