Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Karayolları parkı bitti bitiyor – Kocatepe Gazetesi

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin
Karayolları parkı bitti bitiyor

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban’ın seçim vaatlerinden olan Karayolları Parkı’nda sona gelindi. Afyonkarahisar Belediyesi halkın yaşam kalitesini arttırma, sosyal ve kültürel alanlarını genişletmeye yönelik park ve yeşil alan seferberliğine yenilerini eklemeye devam ediyor. Park ve yeşil alan olarak düzenlenen Karayolları arazisi sayesinde Afyonkarahisarlılar şehrin stresli havasından kurtularak doğayla buluşacak.
KIŞ AYLARI İÇİN KAPALI ALAN
İlk etapta 15 bin metrekaresi değerlendirilecek arazinin kalan kısmı Karayolları tarafından boşaltıldıktan sonra düzenlenecek. Yürüyüş yollarından, çocuk oyun alanlarına, macera parkurundan, süs havuzu, kafeteryaya kadar her şeyin düşünüldüğü Karayolları Parkı’nda çocuklara özel ilk kez kapalı çocuk oyun alanı yapıldı. Özellikle soğuk kış günlerinde çocukların enerjisini atması ve keyifli vakit geçirmesi için 600 metrekare alan içerisine yapılan Kapalı Çocuk Oyun Alanı’nda çocuklar keyifli vakit geçirecek, aileleri ise kafeterya da dinlenme fırsatı bulacak.
BAKAN EROĞLU’NA
TEŞEKKÜR ETTİ
Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, çalışmaları tüm hızıyla süren Karayolları Parkında hafta sonunda incelemelerde bulundu. Çoban, “İlimize muhteşem bir park ve yeşil alan kazandırdığımız bu arazinin tahsisinde büyük destek veren Orman ve Su İşleri Bakanımız Veysel Eroğlu’na, yine arazi devri konusunda büyük fedakârlıkta bulunan Karayolları yetkililerine ve Defterdarlığımıza Afyonkarahisar halkı adına teşekkürlerimi sunuyorum” diye konuştu.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti