Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Keçiler Bursa’dan yaralı döndü – Kocatepe Gazetesi

Türkiye Basketbol Ligi’nde mücadele
Keçiler Bursa’dan yaralı döndü

Türkiye Basketbol Ligi’nde mücadele eden Afyon Belediyespor deplasmanda Bursaspor Durmazlar’a konuk oldu. Normal süresi 78-78 tamamlanan maçta iki uzatma dakikası daha oynandı. İlk uzatma dakikası 85-85 tamamlanırken ikinci uzatma dakikasının son saniyesinde Bursa bulduğu 3’lükle kazandı.
Maça iki ekip de hızlı başladı. İki ekip de oyundaki üstünlüğü kurmak için çaba harcarken Bursaspor Durmazlar ilk çeyreği 22-19 önde tamamladı.
İkinci çeyrekte Afyon Belediye’nin hücumda etkili olduğu bölüm ilk dakikalardı. Öne geçmeyi başaran Afyon Belediyespor daha sonra Bursa’nın hücumlarına mani olmadı ve Bursaspor yine öne geçmeyi başardı. İlk yarıyı 39-36 önde tamamlayan Bursaspor oldu.
İkinci yarının ilk çeyreğinde Afyon Belediyespor üstünlüğü sağlamayı başardı. Bu çeyrekte hızını artıran Afyon Belediyespor rakibinin öne geçmesine engel oldu ve üçüncü çeyreği 56-59 önde tamamladı.
Son çeyreğe de hızlı başlayan Afyon Belediyespor oldu. İlk 1 dakikada 7-0’lık seriyle öne geçen Afyon Belediye oldu. Maçın sonuna 8 dakika 50 saniye kala çıkan olaylardan sonra Afyon Belediyespor oyundan düştü. Bursaspor eşitliği yakaladı. Afyon Belediyespor oyundan kopmadan devam etti ve maç 78-78 tamamlandı.
İlk uzatma dakikasında yine eşitlik bozulmadı. 85-85’lik skorla ikinci uzatma dakikasına geçildi. İki ekip de eşit olarak sayı buldu. Son saniyelerde skor 96-96 iken Afyon Belediye top kaybı yaptı. Bursaspor’un oyuncusu düdük çalmadan önce topu elinden çıkardı ve top havadayken düdük çaldı. Fakat potaya giden top sayı değeri kazandı ve Bursaspor 99-96 maçı kazanmayı başardı. >> Ali Fuat GÜÇLÜER’in haberi

 

 

Keçiler Bursa maçını eleştirdi

 

Bursaspor Durmazlar maçında yaşanan olaylardan sonra Afyon Belediyespor Yönetim Kurulu bir açıklama yayınladı ve Türkiye Basketbol Federasyonu’nu, Bursaspor’u, Bursaspor taraftarını ve hakemi eleştirdi

 

Bursaspor Durmazlar maçında yaşanan olaylardan dolayı Afyon Belediye Yönetim Kurulu açıklama yayınlayarak Türkiye Basketbol Federasyonu’nu, Bursaspor’u, Bursaspor taraftarını ve hakemi eleştirdi. 11 madde halinde eliştiri de bulunan Afyon Belediyespor’un açıklaması şu şekilde:
Tüm basketbol camiasının bu sorulara cevaplarını bekliyoruz.
1- Bütün kulüpler lig öncesi belirledikleri saat ve günde maçlarını oynarken (Kulüpler bir kereye mahsus değiştirebilir) Bursaspor Durmazlar Kulübü neden sayısız gün ve saat değiştiriyor?
2- Dördüncü çeyreğin bitmesine 8.50’den sonra ve takımımız 66-56 öndeyken Bursaspor oyuncusu Şahin Ekmen’in küfür etmesiyle başlayan olaylarda oyuncumuz Tuğberk Gedikli oyundan diskalifiye edilirken Şahin Ekmen nasıl bir teknik faul bile almamıştır?
3- Olaylarla hiç alakası yokken kaptanımız Orçun Tunca oyuncumuzu sakinleştirmeye çalışırken Bursaspor Durmazlar oyuncusu Burak Erol’un ortamı germesine ne demeli?
4- Bursaspor taraftarının sahaya ve benche attığı o kadar çakmak ve bozuk para salon içerisine nasıl girdi?
5- Bursaspor oyuncusu Şahin Ekmen’in maç hakkında yaptığı “Gerekirse kavga çıkarırız ama kaybetmeyiz” açıklaması ile bu olaylar birbiri ile bağdaşmıyor mu?
6- Bursaspor Basketbol Genel Müdürü Erhan Başoğlu Afyon Belediyespor benchinin arkasına oturarak oyuncularımızı tahrik edici cümleler kurmasına güvenlik görevlileri nasıl izin veriyor?
7-  Oyuncumuzun annesi ve kuzeni oturması gereken yerde yani benchimizin arkasında otururken Afyon Belediyesporlu olduklarından dolayı nasıl olur da sözlü tacize uğruyorlar ve bu kişi nasıl oluyor da Bursaspor Durmazlar Genel Müdürü Erhan Başoğlu olabiliyor?
8- Bursaspor Genel Menajeri Murat Konuk benchmize neden bileklik fırlatıyor?
9- Afyon Belediyespor Kulübü benchinin arkasında hiçbir güvenlik önlemi yokken Bursaspor taraftarı nasıl bench arkasına gelip sözlü tacizde bulunup oyuncumuz Emre Bayav’a saldırıyor ve Emre Bayav Afyon Belediyespor benchinin sahaya alması sonucu linç edilmekten kurtuluyor?
10- Bench arkasında olaylar olduktan sonra; olayları gerçekleştiren kişiler nasıl oluyor da hala salonda kalabiliyorlar?
11- Bütün kritik düdüklerde 3. hakem Yiğit Emre Şimşek’in olması bir tesadüf mü?

 

 

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti