Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Keçiler seriyi uzatmayı başardı 1-1: 80-65

Türkiye Basketbol Ligi Play-Off
Keçiler seriyi uzatmayı başardı 1-1: 80-65

Türkiye Basketbol Ligi Play-Off Çeyrek Final serisi ikinci maçında İstanbulspor Beylikdüzü’ne konuk olan Afyon Belediyespor rakibini deplasmanda 80-65 mağlup etmeyi bildi. İlk maçta evinde rakibine son topta mağlup olan Afyon Belediye ikinci maçı kazanarak 1-1’lik eşitliği yakaladı. İstanbulsporlu, ilk maçta 32 sayı atan Marcus Hall 2 sayıda kaldı ve ikinci yarıda da sakatlanıp maçı erken bitirdi.
Maça hızlı başlayan Afyon Belediyespor oldu. Rakibinin savunmasına rağmen arka arkaya sayılar üreten Afyon Belediye 9-0’lık seri ile başladı. Molaya giden İstanbulspor moladan sonra da yakalamak istediği ritmi bir türlü bulamadı. Afyon Belediyespor hücumda ve savunmadaki başarısı ile farkın artmasını sağladı. Sahadaki oyuncularını sürekli değiştiren İstanbul, etkili olmaya çalıştı. Afyon Belediye ezici bir üstünlükle ilk çeyreği 23-5 önde tamamladı.
İkinci çeyreğe hızlı başlayan İstanbulspor oldu. 6-0 seriyi yakalayan İstanbulspor farkı biraz olsun azaltmış oldu. Afyon Belediye ise yaptığı saldırı savunmasında Pullen ve Ogün Sevinç ile arka arkaya üçlükler buldu.
Ribauntların da üstünlüğünü elinde bulunduran Afyon Belediye rakibine hiç top bırakmadı. İlk yarıyı 42-28 önde tamamlayan Afyon Belediye soyunma odasına da önde girdi. İlk yarıda Afyon Belediyespor’da Haggins 12 sayı üretirken İstanbulspor’da da Atakan Denk 8 sayı kaydetti.
Üçüncü çeyreğe üç sayı çizgisinden müthiş başlayan Afyon, arka arkaya kaydettiği 4 üçlükle farkı 20’ye çıkarırken skoru da 54-34’e getirdi. İstanbulspor ise rakibinin bu etkili oyununun yanında farkın da iyice açılmasıyla oyun konsantrasyonu yavaş yavaş kaybetmeye başladı. Rahat bir üçüncü çeyrek geçiren Afyon, 65-41 skorla önde kapattı.
Son çeyreğe 7-0 seriyle İstanbulspor hızlı başladı. Ancak yüzdeli üçlük isabetinin yanında boyalı alanda da etkili olan Afyon, rakibine her seferinde cevap vererek farklı üstünlüğü korumaya devam etti. Karşılaşmayı 80-65 skorla kazanan Afyon seriyi 1-1 getirdi.
Maçı; Afyon’dan Pullen 17 sayı, Serkan Menteşe 14 sayı, Hagins 12 sayıyla tamamladı. İstanbulspor’da ise Gökhan Aydın 15 sayı, Smith 12 sayı, Atakan Denk 10 sayıyla tamamladı.
Serinin üçüncü maçı yarın (10 Mayıs Perşembe) saat 19.00’da Atatürk Spor Salonu’nda başlayacak.  

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti