Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Keçilerin ertelenen 3 maçının tarihleri belli oldu

HDI Sigorta Afyon Belediyespor’da,

HDI Sigorta Afyon Belediyespor’da, OGM Ormanspor maçı öncesi 7 kişinin koronavirüs testleri pozitif çıkınca 3 maçı da ertelenmişti. Keçilerin oynayacağı 3 maçın da tarihleri belli oldu

 

ING Basketbol Süper Ligi’nde mücadele eden HDI Sigorta Afyon Belediyespor’da, OGM Ormanspor maçı öncesinde sporcular, teknik ve idari kadroda yapılan koronavirüs testleri sonucu 7 kişi pozitif çıkmıştı. Daha sonrasında da 2 oyuncuda daha testi negatif çıkmasına rağmen koronavirüs belirtisi görülmüştü. Afyon Belediye’nin OGM Ormanspor, Beşiktaş Icrypex ve Lokman Hekim Fethiye Belediyespor maçları ertelenmişti.
Federasyon’dan yapılan açıklama ile ertelenen 3 maçın tarihleri de belli oldu. Keçiler, OGM Ormanspor’u 27 Nisan’da saat 17.00’de Veysel Eroğlu Spor Salonu’nda konuk edecek. Beşiktaş Icrypex’in Afyon Belediye’yi konuk edeceği maç ise 30 Nisan Cuma günü Akatlar Spor ve Kültür Kompleksi’nde saat 18.15’te başlayacak. Son maçta Lokman Hekim Fethiye Belediyespor’u ağırlayacak olan Afyon Belediye 3 Mayıs Pazartesi günü saat 17.00’de Veysel Eroğlu Spor Salonu’nda konuk edecek.
Bu 3 maçın ardından Afyon Belediye’nin Play-Off’a gidip gitmeyeceği de netlik kazanacak. >> Mustafa ERTÜRK’ün Haberi

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti