Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Keçiler’in rakibi Aslan – Kocatepe Gazetesi

Keçiler’in rakibi Aslan – Kocatepe Gazetesi
Keçiler’in rakibi Aslan

Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi’nde mücadele eden Afyon Belediyespor basketbol takımı deplasmanda Galatasaray basketbol takımına konuk olacak. Yarın saat 20.00’de Sinan Erdem Spor Salonu’nda oynanacak olan maçta Afyon Belediyespor galibiyet arayacak.
KEÇİLERİN KARNESİ
Afyon Belediye ligin ilk haftasında deplasmanda Bahçeşehir Koleji’ne konuk olmuş ve maçı 88-79 mağlubiyet ile tamamlamıştı. 2. haftada Trabzonspor’a konuk olacak olan Afyon Belediye, rakibinin ligden çekilmesi ile haftayı bay geçti. Üçüncü hafta evinde Tofaş’ı konuk eden Afyon Belediyespor güçlü rakibini 96-85 mağlup ederek ilk galibiyetini aldı. 4. haftada Pınar Karşıyaka’ya konuk olan Afyon Belediyespor rakibine 86-70 mağlup olarak ikinci mağlubiyetini aldı. 5. haftada evinde İstanbul Büyükşehir Belediyespor’u konuk eden Afyon Belediye son 3 saniye kala yediği 3’lük ile rakibine 74-76 mağlup oldu. Son hafta ise kötü günlerden geçen Beşiktaş Sompo Japan’a konuk olan Afyon Belediye rakibine 80-75 mağlup olarak 4. mağlubiyetini aldı. Ligde oynadığı 5 maçtan 1 galibiyet alan ve 4 mağlubiyet ile ayrılan Afyon Belediyespor’un 6 puanı bulunuyor.
GALATASARAY’IN KARNESİ
Ligin ilk haftasında Anadolu Efes ile karşılaşan Galatasaray evinde oynadığı maçta rakibine 70-73 mağlup oldu. 2. haftada Bahçeşehir Koleji’ne konuk olan Galatasaray rakibine 83-78 mağlup oldu. Ligin üçüncü haftasını bay geçen ve 4. haftada deplasmanda Tofaş’a konuk olan Galatasaray, rakibine 97-82 gibi farklı bir skorla mağlup oldu. 5. haftada evinde Pınar Karşıyaka’yı ağırlayan Galatasaray rakibini 81-71 mağlup ederek ilk galibiyetini aldı. 6. haftada da İstanbul Büyükşehir Belediyespor’a konuk olan Galatasaray rakibini 69-77 mağlup ederek hanesine ikinci galibiyetini yazdırmayı başardı. Ligin 11. sırasında bulanan Galatasaray 6 maçtan 2 galibiyet ve 3 mağlubiyet alarak 7 puana sahip oldu.