Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Kerem Aktürkoğlu, Galatasaray’a Hangi Takımdan Geldi?

Galatasaray’ın ikinci kaptanı sevilen futbolucu Kerem Aktürkoğlu, Galatasaray Kulübüne hangi takımdan geldiği futbolseverlerin merak konusu oldu

Galatasaray’ın ikinci kaptanı sevilen

Doğum adıyla Muhammed Kerem Aktürkoğlu 21 Ekim 1998 tarihinde İzmit-Kocaeli’de dünyaya geldi. Aktürkoğlu, sol kanat ve ofansif orta saha mevkisinde oynayan Türk millî futbolcudur. Süper Lig takımlarından Galatasaray’da forma giymekte ve takımın ikinci kaptandır.

Kerem Aktürkoğlu, 2011 yılında 13 yaşındayken doğduğu şehirdeki Gölcükspor altyapısına girdi. Burada geçirdiği iki yılın ardından Hisareynspor altyapısına transfer olan Aktürkoğlu, 2015’te amatör sözleşmeyle İstanbul Başakşehir FK altyapısına transfer oldu ve bir sene sonra profesyonel sözleşme imzaladı. Başakşehir altyapısında 2018’e kadar geçirdiği dört sene boyunca hiç süre bulamadı ve 2016’da bir seneliğine Bodrumspor’a kiralandı. Kerem Aktürkoğlu, 2018’de Başakşehir’den ayrılarak Karacabey Belediyespor’a gitti. 2018-19 sezonunda Karacabey ile 3. lig, yükselme play-offları ve Ziraat Türkiye Kupası’nda toplam 35 maça çıktı ve beş gol katkısı verdi. 2019 yazında bedelsiz olarak aynı ligdeki ekiplerden 24 Erzincanspor’a transfer oldu. Erzincanspor’la 2019-20 sezonu boyunca 34 maça çıktı ve 20 gol atarak bir de asist yaptı. Türkiye Kupası’nda Beşiktaş’la karşılaştığı maçtaki performansıyla Süper Lig kulüplerinin ilgisini çeken Kerem Aktürkoğlu, 2 Ekim 2020’de yine bedelsiz olarak Fatih Terim yönetimindeki Galatasaray’a transfer oldu.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti