Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Keser güven tazeledi – Kocatepe Gazetesi

 TÜFAD Afyonkarahisar Şubesi’nin Genel
Keser güven tazeledi

 TÜFAD Afyonkarahisar Şubesi’nin Genel Kurul toplantısına Öğretmenevi Salonu’nda yeterli çoğunluğun oluşmasıyla başlandı. Mevcut Başkan Mustafa Keser’in sunduğu Divan Kurulu başkanlığı 96’ya 33 oy çokluğu ile kabul edildi. Divana Metin Gölünük, Seydi Ahmet Kaya ve Gültekin Koçer geldi.
Divanın seçiminden sonra gündem maddelerine başlandı. Protokol konuşmalarında TÜFAD Genel Merkez tarafından görevlendirilen TÜFAD Kütahya Şube Başkanı Mehmet Acet, konuşmasını yaptı. Genel Kurula katılan antrenörlere hitap eden TÜFAD Afyonkarahisar Şube Başkanı Mustafa Keser, “Bu kongrenin hepimize hayırlı olmasını temenni ediyorum. Siz değerli antrenör arkadaşlarımdan hangi adayı layık görüyorsanız oyunuzu o adaya vermenizi rica ediyorum. Hepinize saygılar sunuyorum” dedi.
Keser’in konuşmasından sonra gelir ve gider tablolarının okunmasından sonra yapılan oylama sırasında ikinci başkan adayı İdris Kahraman, divanın bulunduğu masaya giderek kendilerine söz hakkı verilmediği gerekçesiyle itiraz etti. O anda Kahraman’la divan arasında çıkan gerginliği araya giren antrenörler ve polisler yatıştırdı. Olaylar sonrasında Kahraman’a söz hakkı verildi.
“HARCANAN
PARADAN KİMSENİN HABERİ YOK”
Mustafa Keser hakkında daha önce bulunduğu iddiaları tekrar gündeme taşıyan TÜFAD Afyonkarahisar Başkan Adayı İdris Kahraman “TÜFAD’ın beşinci genel kurulunun hepinize hayırlı olmasını dilerim. Az önce gördünüz. Burada Divan Kurulu’na seçilen kişiler işi oldu-bittiye getirerek, kimseyi konuşturmadan bütçeyi ibra etmek istedi. Biliyorsunuz spor kamuoyunda Mustafa Keser hakkında söylenen sözler var. Bizler de yönetim kurulu olarak yaşanan olaylardan ötürü kendisini davet etmemize karşın 3 yıldır yapılmayan toplantı Aralık ayında yapıldı ve çıkan olayları kendisine ilettik. Kendine gelir-giderden, harcanan paradan hiçbirimizin haberi yok. Biz iddiamızda ısrarlıyız. Bu faturaların TÜFAD’ın harcamalarına uygun olmadığını belirttik. Eğer arkadaşımız kendisine güveniyor ise, bu bilgileri yönetim kurulunda göstersin bizler de kendisinden özür dileyeceğiz ve yanlış yaptığımızı belirteceğiz fakat böyle değil. Burada en doğru kararı sizler vereceksiniz” ifadesini kullandı.
İdris Kahraman’ın konuşmasından sonra Divan Kurulu cevap hakkı doğduğu için tekrar Keser’e söz hakkı verdi.
İdris Kahraman’ın kendisinin büyüğü olduğunu her zamanda ağabeyi olacağına dikkat çeken Keser, iddiaların asılsız olduğunu aktardı.
Konuşmaların ardından gelir gider oylaması yapılırken yine Keser’in gelir gider tablosu büyük bir oy üstünlüğü ile onaylandı. Sonrasında ise oylamaya geçildi. Yaklaşık 1 saat süren oylamanın ardından da saat 17.00’de sandık açıldı. Çıkan oylardan 5 tanesi geçersiz sayılırken Mustafa Keser’in listesine 107, İdris Kahraman’ın listesine ise 47 oy çıktı.
TÜFAD Afyonkarahisar Şube Başkanlığı’na tekrar getirilen Mustafa Keser başkanlığının yaklaşık 2 aydır kendisini yıpratarak başkanlıktan etmek için uğraşanlara büyük cevap olduğunu belirtti. Gözyaşlarını tutamadı ve sevenleriyle birlikte heyecanını paylaştı.

3 YILLIĞINA GÖREVE GELEN TÜFAD LİSTESİ

 

Yönetim Kurulu
Mustafa Keser, Abdullah Zeki Çetin, Efrayim Zengin, Seydi Ahmet Kaya, Yener Güney, Ali Güneş, Fatih Karataş, Hüseyin Zıngıldak, Uğur İnam, İbrahim Biçer, Mehmet Kaya, Tonguç Gedik, İsmail Badak, İbrahim Pişkin, Erdal Pamuk.
Denetim Kurulu
Seydi Ahmet Akpınar, Şemsi Er, İbrahim Hakkı Cengiz
Üst Kurul Delegeleri
İsmail Bursalıoğlu, Rafet Şimşek, Selahattin Ünlü, Muhsin Can, Metin Gölünük, Erol Bahadır, Fahri Selvi, Baki Kalkan, Münir Susuz, Erdoğan Elbir.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti