Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Kızılay, 14 çocuğu sevindirdi – Kocatepe Gazetesi

Bu haberin fotoğrafı yok
Kızılay, 14 çocuğu sevindirdi

Türk Kızılayı Afyonkarahisar Şubesi tarafından düzenlenen etkinlikte 14 çocuk sünnet oldu

Türk Kızılayı Afyonkarahisar Şubesi, çocukları sevindirme geleneğini bu yıl da sürdürdü. Türk Kızılayı Afyonkarahisar Şubesi tarafından Uydukent İş Merkezi’ndeki Kristal Düğün Salonu’nda 30’uncu Sünnet Töreni gerçekleştirildi. Törene Türk Kızılayı Afyonkarahisar Yönetim Kurulu üyelerinin yanı sıra aileler katıldı. Kur’an-ı Kerim okunmasıyla başlanan tören, sünnet çocuklarının sahnedeki oynamalarıyla devam etti.
AİLELER HEYECANLI VE GURURLU
Türk Kızılayı Afyonkarahisar Şube Başkanı İsmail Danıştekin, “Çocuklarımız, bu sünnet töreni ile hayatlarının önemli bir dönüm noktasına adım atıyorlar. Geleceğimiz ve güvencemiz olan sevgili çocuklarımızı bugünlere getiren, onları yetiştiren, eğiten, öğreten, canından çok seven, şu anda bunun haklı gururunu, heyecanını, sevincini yaşayan anneleri, babaları tebrik ediyorum” dedi.
DANIŞTEKİN TEŞEKKÜR ETTİ
Danıştekin, Sünnet Töreni’nde emeği geçenlere de teşekkür ederek “İl Sağlık Müdürlüğü’ne, Kamu Hastaneleri Genel Sektererliği’ne, Devlet Hastanesi Başhekimliği’ne, Başhekim Yardımcısı’na sünnetlerimizi gerçekleştirecek doktorlarımıza ve diğer görevlilere, giderleri üstlenen hayırseverlerimize, duamızı yapan Cemal Demirkuş Hocamız’a teşekkür ederiz” diye konuştu.
TİTİZ KONTROL
Kristal Düğün Salonu’ndaki Sünnet Töreni’nin ardından toplu halde Afyonkarahisar Devlet Hastanesi’ne geçildi. Devlet Hastanesi’nde tek tek kontrolleri yapılan çocuklar, daha sonra ameliyathaneye götürülerek sünnet edildi. >> Murat ARISOY’un haberi

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti