• Haberler
  • Genel
  • Kızılay, “Türk”ü anlatacak – Kocatepe Gazetesi

Kızılay, “Türk”ü anlatacak – Kocatepe Gazetesi

Türk Kızılayı Genel Başkanı Ahmet Lütfi Akar’ın, maden suyu şişelerinde neden “Türk” kelimesini kaldırdıklarını, basın toplantısıyla anlatacak Türk Kızılayı Genel Başkanı Ahmet Lütfi Akar, CHP Afyonkarahisar Milletvekili Ahmet Toptaş’la görüştü. Toptaş’a Türk Kızılayı hakkında bilgi veren Akar, maden suyu şişelerinden “Türk” kelimesinin kaldırılmasıyla ilgili basın toplantısı düzenleyeceklerini bildirdi. KURUMSAL KİMLİKTEN KALDIRILMIYORCHP Afyonkarahisar Milletvekili Ahmet Toptaş, [&hellip]

Kızılay, "Türk"ü anlatacak

Türk Kızılayı Genel Başkanı Ahmet Lütfi Akar’ın, maden suyu şişelerinde neden “Türk” kelimesini kaldırdıklarını, basın toplantısıyla anlatacak

Türk Kızılayı Genel Başkanı Ahmet Lütfi Akar, CHP Afyonkarahisar Milletvekili Ahmet Toptaş’la görüştü. Toptaş’a Türk Kızılayı hakkında bilgi veren Akar, maden suyu şişelerinden “Türk” kelimesinin kaldırılmasıyla ilgili basın toplantısı düzenleyeceklerini bildirdi.
KURUMSAL KİMLİKTEN KALDIRILMIYOR
CHP Afyonkarahisar Milletvekili Ahmet Toptaş, “Markalardan Türk, Türkiye, Cumhuriyet gibi kelimelerin çıkartılmaması için kanun teklifi verdim. Ama iktidar destek vermedi ve gündeme bile aldırmadı. Bu kanun teklifimiz gündeme acilen alınmalıdır. Türkiye Kızılay Derneği Genel Başkanı ‘Türk’ kelimesinin maden suyu etiketlerinden çıkartılmasının altında başka bir şeylerin aranmamasını ve Kurumsal kimlikte sonuna kadar Türk kelimesinin var olacağını belirtti” dedi. (Kocatepe Haber Merkezi)

Kocatepe Gazetesi - Bizi Sosyal Medyada Takip Edin!

Bakmadan Geçme