Kocatepe Gazetesi Önünde Çalışma Başladı
Afyonkarahisar Belediyesi tarafından Kocatepe Gazetesi önünde Cumartesi gecesi başlatılan ve 2 gün boyunca yarım bırakılan çalışmaya bu sabah devam edildi
Afyonkarahisar Belediyesi’nin ‘vatandaş ihbarı’ gerekçesi ile Cumartesi gece yarısı Kocatepe Gazetesi’nin önünde yaptığı kazı nedeniyle Aynioğlu Camii Sokak’ta kapatılmış, gazete binasına giriş çıkış imkansız hale getirilmişti. Kazının üzeri kapanmadığı gibi, kanalizasyon ve yağmur suları da kazı dolayısıyla açılan çukurda birikmişti. Yağmur suları gazete binasına da girmişti.
Afyonkarahisar Belediyesi ekipleri, bu sabah Kocatepe Gazetesi önündeki kazıyı tamamlamak için mesaiye başladı. İlk olarak kazıda biriken suyun binanın bodruma inmesi dolayısıyla su tahliyesi çalışması yapıldı. Getirilen ilk pompa çalışmazken, ikinci pompa suyu çekebildi.
Kazının içindeki sorunun giderilmesi için eki ekip gelirken, su arıza ekibi kısa süre sonra olay yerinden hareket etti. Kocatepe Gazetesi yetkililerine, başka bir ekibin geleceği söylendi.
Yolun eski haline ne zaman döndürüleceği merakla bekleniyor. Çalışmalar devam ediyor.
Kocatepe gazetesi yetkilileri hakkınızı helal edin ailecek Erdoğana kızıp CHP.ye oy vermiştik eşeklik etmişiz bizleri affedin
Bakmadan Geçme



