Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Kocatepe ilköğretim okulunda 4. kermes

Bu haberin fotoğrafı yok
Kocatepe ilköğretim okulunda 4. kermes

Kocatepe İlköğretim Okulu öğrencileri ve velilerince bu yıl 4’ncü kez düzenlenen kermes gelenekselleşme yolunda ilerliyor

Katılım yoğun olduğu ve elde edilen geliri okul yararına kullanılacak olan kermeste Örnekevler ve Güvenevler mahalleleri sakinlerinin kendi elleri ile yaptıkları ürünlere ilginin yoğun olduğu gözlendi.
Kocatepe İlköğretim Okulu bahçesinde bu yıl dördüncü kez düzenlenen Bahar Şenliği kermesi geçtiğimiz hafta sonu gerçekleştirildi. Kermes Örnekevler ve Güvenevler mahalle sakinlerinin katılımları, çeşitli yiyecek ve içecek katkıları ile zenginleşti. Kermeste satılan ürünlerin tamamı ev yapımı olurken Kocatepe İlköğretim Okul Müdürü Kadir Postalcıoğlu, kermes organizasyonuyla amaçladıklarını aktardı. Postalcıloğlu şöyle konuştu: “Aile ve öğrenci arasındaki dayanışmayı artırmak, ailelerimizin okula yönelmesini sağlamak, bu vesileyle de okulun giderlerini karşılamak için de bir miktar gelir elde etmektir amacımız. Kermeste bütün ürünler velilerin kendi aralarında yaptığı işbirliği ile paylaşıp bir araya getirilen el emeklerinden oluştu.” (Kocatepe)

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti