Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Köksal: Esnafın da, çiftçinin de kazancı borcunu ödemeye yetmiyor

Köksal: Esnafın da, çiftçinin de kazancı borcunu ödemeye yetmiyor

Cumhuriyet Halk Partisi Afyonkarahisar Milletvekili Av. Burcu Köksal, “kapanma döneminde” vatandaşa hizmet eden esnafı ve tarım emekçilerini ziyaret etti. Köksal, “Esnafın da, çiftçinin de kazancı borçlarını ödemeye yetmiyor” dedi

 

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Afyonkarahisar Milletvekili Av. Burcu Köksal, İhsaniye İlçesi ve Sultandağı İlçesi ile ilçeye bağlı Dereçine ve Yeşilçiftlik Beldelerinde sosyal mesafe kurallarına büyük titizlik göstererek “kapanma döneminde” vatandaşa hizmet eden esnafı ve tarım emekçisi çiftçileri ziyaret ederek istek ve talepleri dinledi.
“ESNAFTA ÇİFTÇİ DE DERTLİ..!”
İlk ziyaretini İhsaniye İlçesi’ne gerçekleştiren Milletvekili Köksal, İhsaniye Belediye Başkanı Tunay Türkmen ile birlikte sosyal mesafe kurallarına dikkat ederek belediyede çalışan emekçilerin “Emek ve Dayanışma Günü”nü kutladı. Köksal, işçi, emekçi dostu İhsaniye Belediye Başkanı Türkmen’e personelin haklarına yönelik gösterdiği hassasiyet nedeniyle teşekkür ederek başarılı çalışmalarının devamını diledi. Daha sonra Başkan Türkmen ile birlikte “kapanma döneminde” vatandaşa hizmet eden esnafı ve tarım emekçisi çiftçileri ziyaret eden Milletvekili Köksal, sıkıntı ve talepleri dinledi. Köksal, esnafın işlerin durgun olmasından şikayetçi olduğunu, İhsaniye Belediyesi’nin ise bu dönem vatandaşa canla başla hizmete devam ettiğini söyledi.
“DEREÇİNE VE YEŞİLÇİFTLİK BELEDİYELERİ İKTİDARIN YAPAMADIKLARINI YAPIYORLAR”
Daha sonra Sultandağı İlçesi’nde ziyarette bulunan Milletvekili Köksal, kendiside esnaf olan CHP Sultandağı İlçe Başkanı Ertuğrul Şahin ve esnaf Belediye Meclis Üyeleri ile birlikte kapanma dönemi esnafın yaşadığı sıkıntıları değerlendirdi. Köksal, “Yeşilçiftlik ve Dereçine belediyelerimiz iktidarın yapamadıklarını yapıyorlar. Bu bir ekip işidir. Belediye Başkanlarımızı belediye meclis üyelerimizi Sultandağı ilçe başkanımızı ve ilçe yönetim kurulu üyesi arkadaşlarımızı kutluyorum.” dedi.
“ESNAF KAPANMA
SAATLERİNDEN ŞİKAYETÇİ”
Milletvekili Köksal daha sonra, Dereçine Belediye Başkanı Ömer Yıldız ile birlikte “kapanmada” vatandaşa hizmet eden esnaf ve bağ bahçelerde çalışan çiftçilerle görüştü. Esnafın kapanma saatlerinden şikayetçi olduğunu dile getiren Köksal, “Esnaf, çiftçi kan ağlıyor. Ekonomideki kötü gidişatın üstüne gelen pandemi nedeniyle evlerine ekmek bile götüremez hale geldiklerini söylüyorlar. Esnaf kapanma saatlerinden şikayetçi. Saat 17’de kapanma büyük sıkıntı. Ancak Dereçine sakinleri özellikle pandemi sürecinde Belediye Başkanımızdan gördükleri desteği iktidardan göremediklerini dile getirdiler. Dereçine Belediye Başkanımız her daim vatandaşın yanında.” şeklinde konuştu.
“DEREÇİNE BELEDİYESİ
TÜRKİYE’DE İLKE İMZA ATTI”
Dereçine Belediye Başkanı Ömer Yıldız’ın Türkiye’de bir ilki gerçekleştirdiğini kaydeden Milletvekili Köksal, “Başkanımız belde de mevsimlik tarım işçilerinin barınması için muazzam bir yer yaptı. Bu sezon Dereçine’ye gelen mevsimlik tarım işçileri son derece rahat bir şekilde konaklayacaklar. İşçi, emekçi, çiftçi, esnaf dostu belediyemiz tıkır tıkır çalışıyor. Teşekkürler başkanım.” ifadelerini kullandı.
“YEŞİLÇİFTLİK BELEDİYESİ’DE
TIKIR TIKIR ÇALIŞIYOR”
Milletvekili Köksal, Yeşilçiftlik Beldesi’nde de Belediye Başkanı Mehmet Ali Sakal ile birlikte “kapanma döneminde” vatandaşa hizmet eden esnaf ve bağ bahçelerde çalışan çiftçileri ziyaret etti. Burada da kendisine iletilen talep ve sıkıntıları dinleyen Köksal, “Esnaf çiftçi tam tarladan dönüş saatinde ve iftar öncesi 17’de kapanmadan dolayı şikayetçi. İşlerin kötü olmasından yakınıyor. Esnaf ve çiftçi dostu bir belediye başkanına sahip oldukları için ise çok memnunlar. Belediyemiz tıkır tıkır çalışıyor.” diye konuştu.
“GEÇMİŞ OLSUN, ALLAH BİR DAHA
BÖYLE FELAKET YAŞATMASIN”
Milletvekili Köksal, Çay İlçesi’nde biyoenerji elektrik santralinin cüruf diye adlandırılan açık deposunda çıkan yangın nedeniyle tüm Çaylılara geçmiş olsun dileklerini ileterek, bir daha böyle bir felaketin yaşanmamasını temenni etti. >> Hayriye CANER’in Haberi