Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Köksal, Mermer Fuarı’nı ziyaret etti

Köksal, Mermer Fuarı’nı ziyaret etti
Köksal, Mermer Fuarı'nı ziyaret etti

CHP Afyonkarahisar Milletvekili Burcu Köksal, bu yıl ikincisi düzenlenen Mermer, Maden, Doğaltaş, Makine Teknolojileri Fuarı’nı ziyaret etti. Afyonkarahisar’ın ihracatının büyük bir kısmının mermer sektöründen karşılandığını belirten Köksal, ihracatın arttırılması için tüm kurum ve kuruluşlarla işbirliğine hazır olduklarını söyledi

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Afyonkarahisar Milletvekili Burcu Köksal, bu yıl ikincisi düzenlenen Mermer, Maden, Doğaltaş, Makine Teknolojileri Fuarı’nı ziyaret ederek iş adamları ile görüştü.
İHRACATIN YÜZDE
50’Sİ MERMERDEN
SAĞLANIYOR
Afyonkarahisar’ın tüm yolların kesiştiği kavşak bir noktada bulunduğu kaydeden Milletvekili Köksal, “Bu ve buna benzer organizasyonlar kentin gelişimi ve tanıtılması açısından son derece önemli organizasyonlardır. Fuar Koordinatörü Mehmet Abdioğulları ile fuar’ın düzenlenmesinde emeği geçen ve fuarda stant açarak yer alan tüm firmalarımızı gönülden kutluyorum. Bilindiği üzere Afyonkarahisar ihracatının yüzde 50’sini mermerden sağlayan bir kent. Bu nedenle sektör için fuar ayrı bir önem taşımaktadır” dedi.
İHRACAT ARTTIRILMALI
Afyonkarahisar’da ekonominin bel kemiği olan mermer sektörünün geliştirilmesi ve kalkınması adına yapılan çalışmaların artarak devam etmesi gerektiğinin altını çizen Köksal, “Afyonkarahisar’da ciddi bir istihdam sağlayan sektörün kalkınması için taşın altına herkesin elini koyması gerekli. Bu sebeple yatırımcıların ilimize yönlendirilmesi ve mevcut ihracat potansiyelinin arttırılması adına bizler tüm ilgili kurum ve kuruluşlarımızın çalışmalarına destek vermeye ve üzerimize düşeni yapmaya her zaman hazırız” ifadelerini kullandı.
CHP Afyonkarahisar Milletvekili Burcu Köksal’a ziyaretinden dolayı teşekkür eden Afyonkarahisar Mermer, Maden, Doğaltaş, Makine Teknolojileri Fuarı Koordinatörü Mehmet Abdioğulları, fuar hakkında Milletvekili Köksal’a bilgiler verdi.
Köksal fuarda yer alan tüm stantları tek, tek gezerek iş adamları ile görüştü. (Kocatepe Haber Merkezi)