Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Komisyon Başkanları’na baskı yapmayın – Kocatepe Gazetesi

İl Genel Meclisi’nin Kasım
Komisyon Başkanları'na baskı yapmayın

İl Genel Meclisi’nin Kasım ayı toplantılarının birleşimleri sürüyor. İGM’nin dünkü birleşiminde konuşan İGM Başkanı Salih Sel, İGM üyelerini uyardı. Sel, “Komisyon Başkanlarımız’ı baskı altına almayalım. Benimle görüşüyorlar, ben şunlar şunlar yapılsın diyorum. Bu arkadaşlarımızı baskı altına almanızın hiçbir getirisi yok. Biz beraber karar veriyoruz. Baskı yapılarak bir şey elde edilmesi mümkün değil. Biz yol ve kanalizasyonu öncelik sırasına göre yazın gelin diyoruz. Biz de gidiceğiz. İhtiyaç olan yerlere bu hizmetleri yapacağız” dedi.
FRİG VADİSİ’NİN
YOLLARI KUMLANACAK
Öte yandan toplantıda görüşülen İmar ve Bayındırlık Komisyonu raporunda Frig Vadisi’ne sosyal tesis yapımı için ayrılan 15 bin liralık ödeneğin Frig Vadisi’nde bozuk olan yolların kumlanmasında kulanılmak üzere tahsis değişikliği uygun görüldü.
Çınar Termal Turistik İşletmeler İnşaat Taşımacılık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi’nin Gazlıgöl sınırları içindeki 19 numaralı kuyusunun geçmişe yönelik ruhsat harçlarının iptal edilerek İl Özel İdaresi’ne devredilmesi ise uygun görülmedi. >> Ali Fuat GÜÇLÜER’in Haberi

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti